Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 1 10
Call-Girls
3267
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μπαίνω στο δωμάτιο και την βλέπω. Κοντούλα σε μελαμψη απόχρωση, με λεπτό όμορφο petit σώμα αλλά και ασχημουτσικιά, τουλάχιστον για τα δικά μου γούστα. Όμως βγάζει πολύ πάθος και η γλώσσα της πάει παντου. Κυριολεκτικά με έγλυψε-ρούφηξε όλο μου το σώμα και η κοπέλα το ¨χει το σπορ. Αφήνει δακτυλα παντού και το γυρνάει σε βρωμόλογο άνετα.
Αντέχει στο αγώνισμα και είναι πολύ ενεργητική. Σε γενικές γραμμές ισχύει το never judge a book.
Τα τιμάει τα λεφτα σου αν και το ρίχνει υπερβολικά στο small talk ενδεχομένως για να γλυτώσει το δευτερο γύρο που για μένα ούτως η άλλως δεν τελειώνει ευκολα σε 60 λεπτά. Από την άλλη όμως όταν είσαι μέρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ισώς και πραγματικά να θες να πεις και μια κουβέντα.
Ίσως τα ξαναπούμε.
Αντέχει στο αγώνισμα και είναι πολύ ενεργητική. Σε γενικές γραμμές ισχύει το never judge a book.
Τα τιμάει τα λεφτα σου αν και το ρίχνει υπερβολικά στο small talk ενδεχομένως για να γλυτώσει το δευτερο γύρο που για μένα ούτως η άλλως δεν τελειώνει ευκολα σε 60 λεπτά. Από την άλλη όμως όταν είσαι μέρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου ισώς και πραγματικά να θες να πεις και μια κουβέντα.
Ίσως τα ξαναπούμε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Δεν ξέρω που την είδε ο φίλος την εξωτική ομορφιά, κάτω από την σουβλερή μύτη ή κάτω απο την θρούμπα ελιά που έχει ?
Η μασχαλίλα και η ψαρίλα της έφυγαν ? η μυρίζει ακόμα το νινι της και οι μασχάλες της?
Παραθέτω την κριτική μου γιατι δεν ξέρω αν ειναι σωστό να την ξαναβάλω αφου τυπικά είναι σε άλλο γραφείο.
Ας ξεκινήσουμε με τις φώτο, δεν ειναι ψεύτικες αλλα δεν δείχνουν μούρη και καλά κάνουν γιατί μοιάζει σαν μάγισα με σουβλερή μύτη και μια ελιά ΝΑ θρούμπα κατάμαυρη. Δεν είναι 27 που λέει σίγουρα κρύβουν μία πενταετία.
Μιλάει πολύ για να το παίξει ευχάριστη αλλα δεν λέει και τίποτα ουσιώδες. Φιλάει αρκετά καλά και κάνει και καλή πίπα και εδώ τελειώνουν τα καλά, μυρίζει όλο της το σώμα απλυσιά και ειδικά στο 69 που πήγα να κάνω και δεν έκανα,εφαγα μια ψαρίλα ούτε καθαρή δευτέρα ναταν και είχε μπει στο μπάνιο, τώρα αν απλά σκουπίστηκε με καμιά βρεμένη πετσέτα για να μην πλυθεί δεν το ξέρω. Επειδή σιχάθηκα της είπα να κάνουμε μόνο μια φορά σεξ και αυτό αναλ στα 150 και δέχτηκε, δεν ξετρελάθηκα αλλά είχα συνέχεια στο μυαλό μου την μυρωδιά και με ζόρι τέλειωσα, αν θα την ξαναέβλεπα θα της εκανα δώρο ένα αποσμητικό για τις μασχάλες και ένα γιαουρτάκι για να κάνει πλύσεις για τους μύκητες.
Δεν περίμενα τόσο χάλια συνάντηση απο γραφείο τέτοιου μεγέθους, κρίμα.
Έτοιμος να φάω ξύλο, η ημερομηνία ενδεικτική παρόλο που απο την περιγραφή θα με θυμηθεί.
Εξωτικές μυρουδιές μάλλον θέλει να πει ο φίλος.....