Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Καλώς σας βρήκα.Τα πράματα με την Domenica (που δεν τη λενε D) είναι όπως τα λέει ο Azazel, απλά εγώ ίσως πέρασα ελάχιστα καλύτερα.Για την πραγματική εικόνα της κοπέλας δείτε το προφίλ 1 και οχι τις καινουργιες.
Η κοπέλα στην ώρα της καθίσαμε στο σαλόνι λιγο social και με ρώτησε αν θέλω να αρχίσουμε.τη ρώτησα αν θα κάνει μπάνιο με είπε πως έχει κάνει ήδη.Αρκετά καλό πρόσωπο μελαχρινη με βυζάρες κάπως φαρδιά λεκάνη και μπουταρού.Ελαχιστη κυτταρίτιδα με δερμα μετριο και μαυρισμένο.
Μπήκε στο δωμάτιο πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου και μολις γυρισα πηγα να βγάλω το παντελόνι και μου λέει "οχι",έρχεται μπροστά μου γονατίζει με τους βύζους έξω μου τα κατεβάζει αυτή και αρχίζει μια τρελή πίπα με φτυσίματα ρουφίγματα και αρκετά βαθιά.Με τα μπαλάκια ασχολήθηκε λίγο.Φιλιά και χάδια ούτε για δείγμα.
Ξαπλώνω οριζόντια και συνεχίζει.Η φάση κράτησε περίπου 8-9 λεπτά.Περνάει το φρουτώδες προφυλακτικό και έχοντας πάρει την πρωτοβουλία από την αρχή με καβαλάει.Μετά από λίγο αλλάζει θέση και στήνετε στα τέσσερα.Ωραία η θέα της κολάρας της και αρχισε το σφυροκόπημα από πίσω.Επειδή πήρα άβολη στάση καποια στιγμή άρχισε να τρέμει το πόδι μου.Νομιζε ότι κάτι έπαθα και με ρωτησε άμα είμαι καλα.Γύρισε σε σε κανονικη θέση και αρχισαμε το ιεραποστολικό.Κάθε στάση κράτησε περίπου 3 λεπτά.Επειδή κατάλαβε ότι δε θα τελειωσω με ειπε ξανά πίπα.ΟΚ!
Βγάζει προφυλακτικό και αρχίζει πάλι μια μανιώδης πίπα (και με χέρι μετα απο δικη μου προτροπή).Καθ' όλη τη διάρκεια αλλάζαμε συνέχεια στάσεις με εμενα να ασχολούμε με το αιδίο της.Δάχτυλο δεχτηκε αδιαμαρτύρητα.Περίπου δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα σταματάει βγάζει μια φωνή κούρασης και πέφτει εξαντλημένη στο κρεβάτι."Θες διάλειμμα;","δεν εχουμε χρόνο" μου λέει και ξανα αρχίζει ρωτώντας με αν έχω πάρει τίποτα φάρμακα!Money MouthΤίποτα μονο καφέ...
Για να τελειώσω επιτέλους την πρότεινα να δοκιμάσουμε φιλι.Τσίνισε και ήταν φανερό ότι δεν ήθελε αλλα τελικά υπάκουσε.Εντελώς ψυχρη και ενω της είπα ότι γλώσσα δε θέλω μόνο χείλη για το τυπικό του πραγματος.Κάπου εκει μπήκε ένα οριστικό παγόβουνο ανάμεσα μας.ΓαμήσουΤην πιάνω την πετάω ανάσκελα φιλώντας την σε λαιμο και βυζιά.Αυτη εβαλε το χέρι στο οργανο και συνέχιζε χειρονακτικά.Γυρίσαμε σε 69 μετά από λίγο σε άλλη στάση και κάπως έτσι έληξε το πράμα.Δοκιμασα μόνος μου μπας και τελειώσω με αυτη να έχει πάρει θέση να τις τα ριξω στο σώμα,της ζητάω να τον πάρει λίγο ακομα με απαντάει ενα "οχι" τσαντίζομαι και τη στελνω για μπάνιο.
Μπήκε βγήκε γιατί ξέχασε τη τσάντα της,τελειώνει, ντύνετε,ένα τυπικό "γεια" αφου μασουλάει μια καραμέλα βουτήρου -είχε φάει και αλλες πριν- μάλλον γι αυτό είναι μπουταρού και ούτε θα τη ξαναδώ ούτε θα με ξαναδεί.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:Αρκετά ψυχρή και τελείως διεκπαιρεωτική.Συμμετέχει αλλά μοιαζει να το κάνει από αγγαρεία.Ένα στυλ δηλαδή "άντε κάνε και εσύ τη δουλειά σου να τελειώνουμε".Κομοδίνο δεν τη λες αλλα δεν ειναι και κάτι που θα μου μεινει αξέχαστο.Μου έδωσε και συμβουλή βλέποντας τα μισοάδεια μπουκάλια αλκοολ να μην πίνω πολύ πανάθεμα την!ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.





(χρωστάω μια κριτική και για την φοβερά φιλότιμη Ταμάρα(που δεν τη λενε Τ),αλλά τωρα δεν έχει νόημα.Αμα ξαναρθει θα ενημερωσω για το τι παιχτηκε)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
160€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maposavouris
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
3 Ιουλ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
400
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, ilarionas, sithlord και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού