Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Call-Girls 321678
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά τα τόσα καλά σχόλια που έχω διαβάσει για την συγκεκριμένη κοπέλα και την τελευταία κριτική του Napoleon τηλεφώνησα στην Ιόλη για συνάντηση (το τηλέφωνο της μου το είχε δώσει μέρες πρίν με τον γνωστό τρόπο απο το email.
Επίσκεψη στον Priamo στο Παγκράτι, παίρνω δωμάτιο σουίτα και μέχρι να πάω στο δωμάτιο μου τηλεφώνησε το μωράκι να της δώσω τον αριθμό δωματίου.
Σε λιγότερο απο 5 λεπτά μου χτυπάει την πόρτα και την αντικρίζω, το μωράκι έχει έρθει με καθημερινά ρούχα και κωλανάκι απο κάτω, όπου μου αρέσει πολύ η κοπέλα να έρχεται με καθημερινά ρούχα, μου σκάει ένα χαμόγελο και τρελάθηκα, πολύ γλυκιά φατσούλα...πραγματικά μωρό μου είσαι όλο γλύκα.
Μετα τις απαραίτητες συστάσεις και ντουζάκι απο τους δύο πάμε στο κρεββάτι, κοιτάει τον καθρέφτι έτσι ώστε να στηθεί στα τέσσερα όσο καλύτερα μπορούσε για να την χαζεύω εγώ και ξεκινάει να μου τον γλύφει με εμένα να στέκομαι όρθιος καί γυρίζει και μου λέει τώρα είμαι δικιά σου ζήτα μου να σου κάνω πράγματα, ζήτα μου......εκεί είναι που τρελάθηκα, οι καύλες βάρεσαν κόκκινο το γλυκό κοριτσάκι ήθελε να με ικανοποίηση ως άλλη μια γκέισα να πώ??? Δεν ξέρω αλλά έπρεπε να της ζητάω πράγματα και έτσι έκανα....έγινα ο αυταρχικός γαμιάς της.
Τι να της ζητάω να τον παίρνει βαθιά στο στόμα της και να της γαμάω άγρια το στόμα της, να μου γλείφει τα αρχίδια μου και πιο κάτω, δάχτυλα να της βάζω παντού και κυριώς να της γαμάω το μουνί με τα δάχτυλα μου μέχρι να χύσει και να φωνάζει.
Γαμήσια σε όλες τις στάσεις απο μουνί, κόλο, στόμα, χωρίς να δυσανασχετεί και με πολύ πίεση, αλλα το καλύτερο ήταν όπου την γύρισα μπρούμητα και χωρίς να την γαμάω άρχισα να της βαράω το κολομέρι και αυτή να μου λεέι βάραμε και απο το άλλο και επί 5 λεπτά μόνο spanking στο μικρό αυτό καυλάκι και ο κώλος της να έχει γίνει κατα κόκκινος (συγνώμη Ιόλη).
Στο τέλος τελείωσα στην κολάρα με το μικρό να με κοιτάει μέσα στα μάτια και να μου χαμογελάει, αχ αυτό το "αθώο" χαμόγελο σου με τρελένει.
Συμπερασματικά πέρασα πολύ όμορφα, το κορίτσι έχει όλη την διάθεση για να ικανοποιήση τον εκάστοτε επίδοξο γαμιά του και αυτή η amateur αίσθηση δίνει μία διαφορετικότητα στα πληρωμένα ραντεβού, είναι σαν να την γνώρισες στον δρόμο, στο γυμναστήριο οπουδήποτε και πήγατε στο hotel μόνο για γαμήσι.

Την κοπέλα θα την ξανα δώ σύντομα, πιστεύω έχει πολλά να δώσει και διαφορετικά πράγματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
Εγγραφή:
20 Ιουν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
113
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Perier45, chris1955 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2018
Γιατι δεν γραφετε το δωρακι ? Ντρεπεστε να πειτε ποσα δωσατε Η φοβαστε τη ΔΟΥ ?
26 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Πες τα ρε φίλε. Έχει καταντήσει σπάνιο φαινόμενο να γράφουν τιμή κάποιοι.
26 Ιουνίου, 2018
Εγώ προσωπικά φοβάμαι την ΔΟΥ.
(Πάλι γκρινιάζεις)
28 Ιουνίου, 2018
Παίζει τηλέφωνο παιδιά; Αξιζει για τα λεφτά που ζητάει;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4