Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 59 10
Call-Girls
85243
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα στη παρέα, είμαι πολυ καιρό εδώ μεσα και παρακολουθώ τα τεκτενομενα.
Οπότε και η πρώτη μου κριτική.
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
Εχουμε και λέμε: η κοπέλα προσπαθεί με καθε τροπο να σε ευχαριστήσει, η πίπα της πολύ καλή, αλλά οταν έρθει η ώρα της εισόδου στην πόρτα του παραδείσου, τρελενεται και δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Παίχτηκε μόνο ενας γύρος δυστυχώς, γιατί συνήθως Αργώ στο τελείωμα, κσι επειδή ειχε ραντεβού έπρεπε να το ληξουμε.
(Εύα μου υπόσχομαι η επόμενη φορα να είναι το λιγότερο 2ωρο).
Οπως έχει ήδη αναφερθεί από όλους τους γραφοντες, δυστυχώς δε δίνει αυτή την υπέροχη πίσω πόρτα της ευτυχίας. Κρίμα, πολύ κρίμα, δε πειράζει όμως......
Οσον αφορά την ομορφιά, κάθε ένας με τα γούστα του, εμενα μου αρεσε απλά, εξάλλου γγια μενα η γυναίκα πρέπει να έχει και κάνα πιασιματακι
Οπότε και η πρώτη μου κριτική.
Θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος.
Εχουμε και λέμε: η κοπέλα προσπαθεί με καθε τροπο να σε ευχαριστήσει, η πίπα της πολύ καλή, αλλά οταν έρθει η ώρα της εισόδου στην πόρτα του παραδείσου, τρελενεται και δε σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Παίχτηκε μόνο ενας γύρος δυστυχώς, γιατί συνήθως Αργώ στο τελείωμα, κσι επειδή ειχε ραντεβού έπρεπε να το ληξουμε.
(Εύα μου υπόσχομαι η επόμενη φορα να είναι το λιγότερο 2ωρο).
Οπως έχει ήδη αναφερθεί από όλους τους γραφοντες, δυστυχώς δε δίνει αυτή την υπέροχη πίσω πόρτα της ευτυχίας. Κρίμα, πολύ κρίμα, δε πειράζει όμως......
Οσον αφορά την ομορφιά, κάθε ένας με τα γούστα του, εμενα μου αρεσε απλά, εξάλλου γγια μενα η γυναίκα πρέπει να έχει και κάνα πιασιματακι
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
1ον δε σε φτανει μια ωρα κι
2ον οτι θα περασεις σιγουρα απιστευτα ωραια ΑΝ φερθεις σα Κυριος!
Ειναι απιστευτος Ανθρωπος κι Φανταστικος χαρακτηρας το μωρακι αυτο! κριμα που δεν εμφανιζετε εδω συχνα κι την εχουμε χασει.
Ευάκι, εισαι ένας Υπέροχος Ανθρωπος με τεράστιο "Α" κεφαλαίο κι λυπάμαι που έχεις φυγει απο εδω μέσα. Γνωρίζω τους λόγους αλλα .............. είναι κρίμα που έφαγες τοσο πόλεμο απο κάποιους κι αναγκάστηκες να φυγεις! Πραγματικά μας λείπεις πολύ αλλα σε χαιρόμαστε απο κοντά!
ΦΙλακια πολλά κι να περνας πάντα καλά κι ποτέ να μη δίνεις σημασία στα "σκουπίδια" που σε πολεμάνε!