Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 60 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καταρχάς να ευχαριστήσω το AGN και τον συναγωνιστή ampelales για την οργάνωση και τον συντονισμό της κλήρωσης για το εκπτωτικό ραντεβού. Μετά απο διλήμματα και μελέτη κριτικών, αποφάσισα να εξαργυρώσω το εκπτωτικό ραντεβού με την Nataly. Και ορθώς έπραξα.
Απογευματινή συνάντηση εντος Σαββατοκύριακου. Άφιξη της νεαράς με καλοκαιρινή αμφίεση. Ως προς την εμφάνιση πρόκειται για νεαρά κοντά στην ηλικία που αναγράφεται και σε ύψος λίγο πιο κοντή απ'οτι επίσης αναγράφεται. Κλασσικά σλαβικά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο με πολύ όμορφα μάτια. Το σώμα της κανονικών διαστάσεων με ελαφρά πιασιματάκια στη μέση, όμορφα και θηλυκά κατανεμημένα, κάνοντας τον κώλο της ιδανικό για, πιασίματα, ζουλήγματα, χαστούκια και όλα τα σχετικά. Το στήθος μεσαίου μεγέθους και ελαφρώς πεσμένο. Ένα πιερσινγκ στον αφαλό, και παραδόξως κανένα τατουάζ.
Άνετη, αρκετά επικοινωνιακή, μιλάει καλά ελληνικά και αγγλικά. Δεν κλέβει χρόνο και μπαίνει κατευθείαν στο θέμα. Πεντακάθαρη με ντουζάκι μετά από κάθε γύρο. Βαθιά γλωσσόφιλα τα όποια μάλλον επιδιώκει. Πίπα βαθιά, ποικιλόμορφη και περιποίηση των αντίβαρων. Καλά στησίματα χωρίς να κλέβει, με κορυφαία στάση στα τέσσερα όπου απολαμβάνεις την κωλάρα της. Οι σχετικές σεξοκραυγές στο μενού, αλλά μάλλον κάπως υπερβολικές. Επίσης κάνει καλό μασάζ.
Εν κατακλείδι ένα αξιόλογο call giri που δεν είναι κομοδίνο και σέβεται τον πελάτη μέχρι το τελευταίο ευρώ. Μπορεί να κινηθεί άνετα μεταξύ GFE και PSE ανάλογα τις προτιμήσεις του καθενός. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Καλά μπάνια και καλά γαμήσια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
986
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 delipas, WHATABOUTFUCK, morpheus1000 και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού