Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 8 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0

Από τη μια οι φωτογραφίες του προφίλ της που την έδειχναν άγρια με πρόσωπο σκυλέ, από την άλλη η κούραση και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος μου, προοιώνιζαν μια μέτρια προς αρνητική συνεύρεση.

Οι προτροπές ενός αξιόπιστου μέλους-φίλου και το ένστικτό μου με οδήγησαν στην απόφαση.

Κατεβαίνω να την παραλάβω και βλέπω ένα λεπτό κορμάκι με κόκκινο παντελόνι καμπάνα και εφαρμοστό τιραντάκι μαύρο και ένα κουκλίστικο προσωπάκι με μαύρες ματάρες και έντονα φρύδια, χειλάκια ζουμερά φυσικά και ένα πλατύ χαμόγελο του στυλ take me! Μαλλάκι ίσιο σκούρο καστανό μέχρι τους ώμους (προφανώς τα έχει κόψει ή στις φωτό είχε extensions), που άνοιγε προς το τέλος του και γινόταν ξανθό. Με λίγα λόγια κοριτσάκι ποίημα pocket size!

Στο ασανσέρ έγινε η τυπική γνωριμία και κλείνοντας την εξώπορτά μου, τυλίχτηκε μέσα στην αγκαλιά μου μέσα σε ένα καταιγισμό παθιάρικων φιλιών!!! Τι κι αν ήμουν ψιλοντεφορμέ και υπερβολικά κουρασμένος…. Μου ξύπνησε το θηρίο, φεύγει για ντουζάκι και μόλις βγαίνει έρχεται δίπλα μου που την περίμενε ένα ποτήρι δροσερό ροζέ κρασάκι.
Αυτό που συνέβη στη συνέχεια, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρινόταν σε πληρωμένο έρωτα κόστους 130€. Ότι κάναμε ήταν πάθος, αισθησιασμός, ερωτισμός σε ένα απίστευτο ταξίδι ηδονής.
Την γεύτηκα απ’άκρη σ’άκρη. Μοσχοβολούσε το σταρένιο της δέρμα και ακόμα και αυτό το χαλαρό στήθος της με τις αντιδραστικές, όμως, ρωγίτσες και η τομή στην κοιλιά της, δεν ήταν σε καμία περίπτωση ικανά να μειώσουν την ομορφιά και την αρμονία του συνόλου.
Λεπτούλα και κοντούλα όσο πρέπει για να γίνεται ένα εύχρηστο εργαλείο πάθους και ηδονής. Πίπα πάθους και βασανισμού χωρίς υπερβολικές τεχνικές, με πολύ σάλιο και ματιές σουβλιές!!

Ήμουν στο τσακ να παραδοθώ αλλά έκοψα ρυθμό γιατί ούτως ή άλλως δεν θα προλάβαινα 2ο βόλι σε μισή ώρα. Πέρασμα προφυλακτικού και ανάβαση στο κατάρτι μου. Ήρθε και κούμπωσε ιδανικά αλλά (να κι ένα μείον….) δεν είχε ρυθμό Brazil να σπάσουν οι σουμιέδες και γύρισα την κατάσταση αφού δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Ξανά με τη γλώσσα μου εξερευνούσα το όμορφο υγρό και πρόθυμο μουνάκι της με τα ωραία χειλάκια. Σκούρο εξωτερικά όπως στις μελαχρινές και ανοίγοντάς το, εσωτερικά έντονο ροζ κατευθείαν για φάγωμα!

Στα 4 ένα χάρμα οφθαλμών και ένα ευλύγιστο κορμί που ενώ ήμουν πίσω και μέσα της με φιλούσε παθιασμένα με γλώσσα, φιλιά διαρκείας που σε κάθε βαθιά είσοδό μου, αντανακλούσαν ένα πνιχτό βογγητό πόνου και κάβλας.
Δοκίμασα ξανά να την φέρω απάνω μου, χωρίς να βγω από μέσα της, κουμπωμένοι σε όλες τις αλλαγές, αλλά δεν τό’χει το καβάλημα.. Κρίμα που δεν θυσίασα χρόνο να της δείξω τεχνική.

Στο ιεραποστολικό έλιωνα να τη βλέπω πόσο όμορφη είναι με τις συσπάσεις του προσώπου της να ακολουθούν το τέμπο μου. Αποκορύφωση οι στιγμές που έχυνε με πνιχτά βογγητά και ένα πρόσωπο ζωγραφιά! Θυμήθηκα κάποιους τρελούς έρωτες της ζωής μου, που μου έκανε εντύπωση πόσο ομορφαίνει το γυναικείο πρόσωπο όταν νιώθει τον έρωτα στη διάρκεια του σεξ.

Κάπου εκεί με αυτή την όμορφη εικόνα ολοκλήρωσα ένα μαγευτικό, μεθυστικό και βασανιστικό γύρο, με τον ιδρώτα να μας έχει κάνει μούλια, αφού ο μάλαξ δεν πρόλαβα να πατήσω το on του κλιματιστικού!

Αγκαλισμένοι κι αποκαμωμένοι ήπιαμε το κρασάκι μας ενώ η ώρα είχε ήδη περάσει και η ίδια δεν ενέδωσε στις κλήσεις στο κινητό της.
Πλύθηκε, ντύθηκε κι ενώ είχε περάσει ήδη ένα 10λεπτο φιληθήκαμε και την κατέβασα στην είσοδο. Κι εκεί αντιλήφθηκα ότι δεν πήρε τα χρήματα που της είχα αφήσει στο έπιπλο της κρεβατοκάμαρας σε εμφανή θέση πριν έρθει ακόμα. Πάει να φύγει τη σταματάω και τη λέω ανεβαίνω να σου φέρω τα χρήματα και κάνει μια κίνηση με τους ώμους και καλά δε με νοιάζει! Εντάξει, τι άλλο να πω! Κυρία σε όλα της!

Της τα έφερα, την αποχαιρέτησα με ένα γλυκό φιλί υπόσχεσης για ανανέωση του ραντεβού μας εντός της επόμενης εβδομάδας, μιας και πάει στους γείτονες μακαρονάδες.
Αναπολώντας τις τελευταίες μου επιτυχίες με τις κυρίες προκαθορισμένου χρόνου απόλαυσης, ομολογώ ότι έχω σταθεί πολύ τυχερός ακόμα και σε συναντήσεις για τις οποίες δεν έγραψα κριτική αφού δεν είχα να προσθέσω κάτι παραπάνω από αυτές άλλων μελών. Όμορφες συναντήσεις στις οποίες προσπάθησα με προσωπικές παρεμβάσεις να πάρω το κάτι παραπάνω και τελικά δικαιώθηκα.

Την Αμάντα θα την ξαναδώ γιατί ήταν τα αουτσάιντερ και πήρε την κούπα!

Πάντως εκεί έξω έχει ανέβει ο ανταγωνισμός προς όφελός μας και υπάρχουν αρκετά διαμαντάκια. Για το Glamour να πω ένα μεγάλο μπράβο στις επιλογές του και την εν γένει του συμπεριφορά.
Καλό καλοκαίρι και καλά βόλια μόρτες!

Υ.Γ. Τζιμάρα μου είσαι φίλος με πολλά respect!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση