Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 195 10
Call-Girls
298512
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Εύκολο κλείσιμο ραντεβού και να σου ή Μαρία με το που τη βλέπω λέω τον ήπιαμε το πρόσωπο δε μου άρεσε καθόλου μπορεί να ρεφαρουμε από τις υπηρεσίες μπανακι η Μαρία και έρχεται στο κρεβάτι ξεκινάει πιπα (καλή) πάω να χαϊδέψω μαλλί μου τραβάει το χέρι πάω να πιάσω στήθος τα ίδια εκεί ξενέρωσα εντελώς την έχουσα στο στόμα. Με ζάλισε στα μωράκι και μωράκι με ένα ψευτοναζιαρικο στυλ 2 γύρω δεν ήθελα είχα ξενερώσει την πλήρωσα και έφυγε. Κατά τη γνώμη μου το μόνο καλό που έχει είναι το κορμί από λαιμό και κάτω εμένα δε μου άρεσε καθόλου το πρόσωπο της. Μπορεί να μην είχαμε χημεία τι να πω. Μου ζήτησε να γράψω και καλή κριτική ούτε αυτό μου άρεσε. Απορώ με κάποιες κριτικές που την παρουσιάζουν θεογκομενα λιγότερες μπαρούφες παιδιά δεν έχουμε λευτα για πέταμα..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 04, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Πάρε και ρώτα την 4/6/18 στο μπιλ στις 14.00
M
mark7772
13 Ιουνίου, 2018
Σωστός ο φιλος
M
mark7772
13 Ιουνίου, 2018
Σε όσους αρέσει η Μαρία να πάνε εγώ εκφράζω τη δική μου γνώμη. Η συνάντηση έγινε 4.6.18.στις 14.00 στο μπιλ. Όσοι έχετε αμφιβολίες πάρτε και ρωτήστε την. Ήμουν κύριος μαζί της την πλήρωσα κανονικά της παράγγειλα και καφέ. Της είπα θα γράψω κριτική και μου είπε να γράψω καλά λόγια. Δηλαδή πρέπει να μου αρέσει με το ζόρι!!!! Η πρέπει να χαϊδεύω αυτιά?? Δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της ούτε τσάμπα. Όταν πληρώνο θέλω να γαμησε κάτι πολύ καλό όχι σαβούρες. Από τις κριτικές πού είχα διαβάσει περίμενα κάτι σούπερ και έφαγα ήτα γούστα είναι αυτά τι να κάνουμε!!!!
M
mark7772
13 Ιουνίου, 2018
Πάρε και ρώτα την 4/6/18 στο μπιλ στις 14.00 Γιατι να πω ψέματα?? Εγώ φίλε είμαι 35 έχω να γαμησε τσάμπα απλά που και που θέλω κάτι άλλο και εφόσον πληρώνω θέλω Α κατηγορία ρε η Μαρία σας είναι Γ κατά τη γνώμη μου. Αν για σένα και σε μερικούς άλλους είναι Α δικαίωμα σας γαμηστε την όσο θέλετε... Επαναλαμβάνω γούστα είναι αυτά...
M
mark7772
13 Ιουνίου, 2018
Θεωρώ οτι η κριτική σου έχει χαμηλή βαθμολογία επειδή ξενέρωσες με το ραντεβού, πράγμα που το καταλαβαίνω. Κατά τη γνώμη μου ο μέσος όρος της Μαρίας είναι πιο πάνω (6,5 - 7,5). Οσο αφορά τα βυζιά που δε σε άφηνε να πιάσεις, μπορεί να έτυχε, εμένα δε μου έχει τύχει. Το μαλί είναι περούκα οπότε λογικό να μην αφήνει.
N
Nasdra
13 Ιουνίου, 2018
Κουκλαρα η Μαρία!!!!
P
Posidonas35
15 Ιουνίου, 2018
Οσο και να την προμοταρουν η αληθεια παντα βγαινει στην επιφανεια .Μπραβο Μαρκ και μην μασαϛ να πειϛ την γνωμη σου και ασε να λενε
S
stereo