Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 10 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τι να πω για το μωρο αυτο. ΈρωταςΈρωτας
Ραντεβου σε incall σε ξενοδοχειο αξιοπρεπεστατο που κατευθειαν σου φτιαχνει την διαθεση .
Περνω αριθμο δωματιου και ανεβαινω πανω να την συναντησω .
Με το που μου ανοιγει και την βλεπω μενω καγκελο .
Υψος 1,80 καθαρο , μακρια μαλλια και προσωπο λες και βγηκε απο εξωφυλο περιοδικου
Μεσα μου μου ερχεται κατευθειαν η φραση ''που πας ρε Καραμητρο''
Πανω σε 12ποντα τακουνια , με υψος δικο μου 1,80 με δυσκολια καταφερα να της δωσω φιλακι.
Το μωρο ξερει πολυ καλα αγγλικα και εχει φοβερο χιουμορ .
Μεχρι να ξεντυθω και να κανω ντουσακι το χαλαρωσα με κατι αστειακια που το εβλεπα και γελαγε και δεν πιστευα σταματια μου .
Πολθ πιο ομορφη αποτις φωτγραφιες με ενα μπλε ματι να τρυπα τοιχους που μαλλον ειναι φακοι.
Βγαινω απο το ντουσακι και την βλεπω ξαπλωμενη στο κρεβατι και δεν ηξερα απο που να αρχισω .
Κορμι οπως τα γραφουν και οι πιο κατω , χωρις τατουαζ και προσθετικες , επιδερμιδα μπεμπε, να το γλειφεις για ωρες
Ξεκινησε με στοματικο που εδειχνε να το κατεχει με καλο καραμελωμα μετα απο δικη μου προτροπη, και επειδη κοιταζοντας το ενοιωθα οτι θα επελθει το τελος την σταματησα , περσμα προφυλακτικου και καβαλημα απο πανω απου σε dt με τελειωε κοιταζοντας και μονο .
Ντουζακι και απο τους δυο και πολυ κουβεντουλα με γελια οπου μου λεει οτι εχεις πολυ θετικη ενεργεια και με κανεις και νοιωθω καλα.
Ξαπλωμενοι και οι δυο με προτροπη δικια μου αρχιζουμε τον δευτερο γυρω σε ενα 69 που το περιποιηθηκα μεχρι που τελειωσε με νιαρουσματα και κραυγουλες που με εφτιαχνα αφανταστα , το γυριζω στα 4 και μεσα σε λιγες κινησεις τελειωσα .
Τελικα συναδελφοι ολα ειναι στο μυαλο αμα γουσταρεις την γκομενα δεν θελει πολυ προσπαθεια.
Αν ψαχνεται για αγριες καταστασεις και χυσιματα στις μουρες και στο στομα , προσπεραστε, προσοχη επισης στους αγαπουλιδες ΈρωταςΈρωτας
Γενικα το μωρο αξιζει για πολυ περισσοτερη ωρα,
Μαλλον αυριο θα ανεβει Θεσσαλονικη οποτε το νου σας εκει η βορειοι με το μαλακο, αλλιως φευγει Παρασκευη ,
Η κοπελα ευκολα εκανε καριερα μοντελου
Αυτα να περναμε ολοι καλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 11, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: