Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνια συναντησης στο περιπου, εψαχνα καποια που να ερθει στο σπιτι μου και να ειναι παρομοιου σωματοτυπου skinny- pettit, αφου εφαγα ακυρο απο αννυ και ιολη κλπ για να ερθουν σπιτι κατεληξα εδω αφου οι κριτικες που υπηρχαν ηταν κατατοπιστικες για να ξερω τι να περιμενω.
Επικοινωνια με το γραφειο αριστη η κυρια στο τηλ αφοπλιστικα ευγενικη με ενα τηλεφωνημα η κοπελα ηταν με αποκλιση 2-3 λεπτων στο χωρο μου.
Οι φωτογραφιες στο σαιτ οντως δεν σε βοηθανε να καταλαβεις τι θα δεις αλλα οι προηγουμενες κριτικες βοηθασανε πολυ , αν εισαι τυπος που σου αρεσουν τα μικροσωμα και οι αδυνατες δεν θα σου κανει εντυπωση το μεγεθος και τα κιλα της κοπελας , εγω ειμαι σε τετοια φαση και ομολογω ενθουσιαστικα θυμηηθκα τα γκομενακια που χαλβαδιαζαμε τα σχολικα μας χρονια!!
Η κοπελα ηρθε λοιπον στην ωρα της ομοργα ντυμενη με μαυρο κοντο φορεματακι και ωραια ψηλοτακουνα πεδιλα πολυ ανετη ομιλιτικοτατη χαμογελαστη χωρις ιχνος ψευτομαγκιας που εχουν αλλες , προσωπο συμπαθητικο και γλυκο σε καμμια περιπτωση ασχημο (εγω θα την προσεχα και καπου εξω) υψος στο 1,50 Ναι! μεσουλα δαχτυλιδι και σφιχτη και κωλαρακι που χωραει στη χουφτα σου και βυζακι ανυπαρκτο μεν αλλα δενει με την ολη εικονα και δεν με χαλουσε καθολου( μαρεσεουν ουτως η αλλως τα μικρα στηθη νο 1 ή Α το λεγομενο λεμονακιΓλώσσα) οποτε οκ .
Στο κρεββατι η κοπελα κανει τα παντα σου κανει οτι της πεις και της κανεις οτι θες αλλη κοπελα η αληθεια ειναι τοσο προθυμη χωρις ταμπου και κυριως χωρις εξτρα € δεν εχω ξανασυνατησει δεν μπαινω σε λεπτομερειεις αφου τα εχουν γραψει και οι προηγουμενοι γλυφεις παντου σε γλυφει παντου και το γουσταρει κανει οτι σταση θελεις και εχεις ξεπατικωσει απο τσοντα το μουνακι της αρκετα σφιχτο και η πιπα της αρκετα καλη πανω απο το μεσο ορο με προσπαθειες για deepthroat αλλα δυστηχως σε ενα τεμπο μονο το παει παρα πολυ γρηγορα και λυσαμενα για τα γουστα μου μαρεσει η πιπα να ειναι αργη και με εναλασομενο ρυθμο, πιθανως αν της το ειχα πει να υπακουε αλλα δεν εδωσα σημασια.Παιχτηκε ενας γυρος αφου με ολα τα παιχνιδια που καναμε φαγαμε το 45λεπτο βεβαια με το που τελειωσα μου λεει καβλωσα μπορεις να συνεχισεις καπακι 2 γυροΝαι! αν και ειμαι 33 τοσο καπακι δεν ανταποκρινεται το εργαλειο, εχει την τταση να μιλαει αρκετα αλλα αφου αποκλισαμε τον δευτερο γυρο και πιασαμε λιγο κουβεντα δεν πιστευω να σου φαει χρονο αν θες να το πας για 2 γυρους.

Overall- αν ηταν ανεξαρτητο στα 80€ ισως ηταν εξαιρετικη περιπτωση για εμενα προσωπικα αφου δυσκολα βρισκω κοπελες τετοιου σωματοτυπου και με καλες υπηρεσιες
τωρα στα 120 και τον οδηγο να χτυπαει τηλ 10 λεπτα πριν την ληξη (παντα με ξενερωνε αυτο γιαυτο και αποφευγω τα γραφεια ) δεν ειναι κανενα vfm , θα την ξανασυναντησω σιγουρα αλλα οχι οσο θα την συναντουσα αν ηταν ανεξαρτητη

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
fistikoulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
1.867
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Paliotsarkadoros, mad_max και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού