Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Call-Girls 4784
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απο τις καλυτερες εμπειριες μου.
Θα ξεκινησω με τα ασχημα για να τελειωνω και να επικεντρωθω στα θετικα τα οποια ειναι συντριπτικα περισσοτερα και σημαντικοτερα.
Επικοινωνια μετρια. Λιγα αγγλικα και google translate.Το στηθος ειναι φτιαχτο και η υφη του ειναι σκληρη. Απορω με τοσο τεντωμα δεν την ποναει τημ κοπελλα?? Επισης πρεπει να εχει πειραξει και τα χειλη της με μετριο αποτελεσμα. Και κατι τελευταιο ...ζητησε το δωρο προκαταβολικα.
Τεσπα παμε στα καλα...... προσχαρη ,χαμογελαστη χωρις βιασυνη . Ειναι γυμνασμενη και ομορφη . Προθυμη χωρις μα και μου και χωρις να τρωει χρονο. Το ραντεβου τελειωσε 8 λεπτα μετα την ωρα και δεν με αγχωσε στο παραμικρο. Καθαρη παντου και υπομονετικη . Ισως να ηταν η χημεια μας καλη αλλα εγω αισθανθηκα ομορφα μαζι της και θα την ξανασυναντουσα. Στην βαθμολογια το συστημα δεν μου επιτρεπει να της βαλω αυτο που της αξιζει αλλα φανταζομαι απο την περιγραφη εχετε καταλαβει .
Ελπιζω να βοηθησα καθως ειναι η πρωτη αξιολογηση της.
Κατι τελευταιο και ασχετο. Ερχονται call girls και φευγουν μετα απο μερες χωρις ουτε μια αξιολογηση.
Ειναι δυνατον ? Κανεις δεν τις πηδηξε αυτες τις κοπελλες ? Ελεος ...... γραψτε τιποτα να γλυτωσουμε τα παλτα.....
Εις το επανειδην.....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 03, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς