Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 1 10
Call-Girls 3542
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ένα γρήγορο ρεζουμε απο τη Ζήνα που συνάντησα εχθές. Οι φωτογραφίες της είναι δικές της αλλά πολύ παλιές, άρα όχι 100τις100 ακριβείς. Σε παρατήρηση μου είπε ότι ετοιμάζει καινούργια φωτογράφιση. Είναι πάνω από 30, με ύψος περίπου στο 1,75 χωρίς τα τακούνια. Σώμα λεπτό ψηλά, κανονικό χαμηλά που όμως δένει με το σύνολο λόγω ύψους. Μάτια γκριζογάλανα όμορφα που τα τονίζει με το μεϊκαπ. Τα Ελληνικά της αρκετά καλά καθώς είναι Ελλάδα αρκετά χρόνια οπότε αποφύγαμε τους ιντερνετικούς μεταφραστές.

Ήταν πολύ ευγενική από την είσοδο της στο δωμάτιο και αφού ρώτησε και έκανε ένα τσιγάρο, μπήκε για ντους. Βγαίνοντας χόρτασε το μάτι μου βλέποντας τέτοια γυναικάρα. Δεν έχασε λεπτό, ήρθε στο κρεβάτι και άρπαξε τον πούτσο μου για ρούφηγμα. Πίπα χωρίς δόντια και χέρια παραπάνω από ικανοποιητική. Την έβαλα πάνω μου για να την απολαμβάνω και εκεί έχυσα. Φρεσκάρισμα και δεύτερος γύρος πάλι με ελεύθερη πίπα. Την έστησα στα τέσσερα όπου γυρνούσε και με κοιτούσε με τις ματάρες της. Αλλάξαμε δυο ακόμα στάσεις μέχρι το δεύτερο τελείωμα.

Καλή ΜΙΛΦαρα με αρχοντικό στύλ αν και μελαχρινή στο δέρμα, με μόνο μειονεκτήματα κατά τη γνώμη μου τα σχετικά μικρά, για τη κορμοστασιά της, στήθη. Στο διαταύτα, το πάει το γράμμα με ακρίβεια λόγω εμπειρίας. Καλή συνάντηση μπορώ να πω αλλά πρέπει να βγάλει καινούργιες φωτογραφίες για να ξέρεις τι παίρνεις. Εγώ πάντως πέρασα καλά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 THV, nik1410, doc_lin και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Μαΐου, 2018
Τσάμπα γαμησες;;;Χμμμ;
04 Μαΐου, 2018
μαλιστα...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2