Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
151293
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το ραντεβού έγινε πριν το Πάσχα. Ημερομηνία ενδεικτική!!! Με την Έλενα έχουμε βρεθεί πάλι,καταρχήν όταν μπαίνει στο δωμάτιο ξέρεις ότι θα περάσεις καλά.Στα του αγώνα τώρα 2 γύρους είχε το μενού, ο αγώνας άρχισε με χάδια και βαθιά φιλιά με γλώσσα, αφού έγινα πέτρα άρχισε την πίπα στην οποία έχει μάστερ,βαθιά με πολύ σάλιο και πέρασα από τής μπάλες.μετα πέρασμα καποτας και ανέβηκε από πάνω μού,σούπερ ροντέο για αρκετά λεπτά μετά αλλάζουμε στάση,την βάζω στα 4 και ήμουν έτοιμος να χαρώ την κωλαρα τής.αντέχει το δυνατό σφυρί και τής αρέσει,έπεσαν και κάτι σφαλιάρες στην κωλαρα και εκεί μέσα με βρήκε το τέλος. Μπανάκι τσιγαράκι λίγο κουβέντα γιατί είναι πολύ καλό άτομο και πολύ έξυπνη. Ο 2 γύρος άρχισε με 69 για πολύ ώρα και όταν ήμουν έτοιμος τής λέω, Στα 4 θέλω την κωλαρα σου ότι θες γιαβρι μου λέει.Αυτό ήταν ΒΟΥΡ στην κωλαρα τής και κάρφωμα για ώρα!!!!!! Απόλαυση!!!!!! Μετά από ώρα βγάζω τον σκούφο και τελείωσα,πάνω στην κωλαρα τής και αυτή με κοίταζε με ένα βλέμμα, Που έβγαζε φωτιές!!! Αυτά τα λίγα από μένα η βαθμολογία είναι στον τίτλο μού....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 15, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
ΝΤΟΎΣΑΝ ΜΠΑΣΚΕΒΙΤΣ
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
............. Ανήκομεν είς την άδικοχαμένην ράτσα των Νεάτερνταλ ........Των τραγικώς άπολεσθέντων, κατόπιν της πτώσεως έρεβώδους πεόπτωσης !!
Πώς βάζεις σχέση απόδοσης 7 ενώ θα μπορούσες να βάλεις 8 (αφού το σύστημα έχει όρια για τα newbies).
Στην προηγούμενη κριτική για άλλη κοπέλα του ίδιου γραφείου, έβαλες ίδια σχέση απόδοσης τιμής ενώ τίτλο έχεις => Είναι πολλά τα λεφτά..
Θα μπορούσες κάλλιστα να βάλεις εδώ 8 στη σχέση απόδοσης/τιμής και στην προηγούμενη 6.
Για πρόσεχε λίγο την επόμενη φορά τους αριθμούς μπασκεμπολίστα της ντούντας διότι λίαν επιεικώς πέφτεις σε αντιφάσεις......
Πάτησε και καμμιά φορά αλλαγή γραμμής, πρόσεχε κι όσο μπορείς το συντακτικό ε σιγά - σιγά θα μάθεις.
Τσίμπα κι ένα πλοκ (έτσι το έχουν γράψει παλιότερα - θα στα πει η παρέα) και άντε γεια!