Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 56 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από τον τίτλο κάνω ξεκάθαρο ότι η συγκεκριμένη κοπέλα απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λάτρεις του skinny γιατί μιλάμε για ένα μικρόσωμο και εξαιρετικά αδύνατο πλασματάκι, αλλά με πολλές χάρες. Χαμογελαστή, ευδιάθητη, και πολύ πρόθυμη να σου προσφέρει αυτό που θες.
Το τσιμπούκι της δεν είναι αυτό που θα σου μείνει αξέχαστο, αλλά το προσπαθεί άξια και δέχεται εντολές αδιαμαρτύρητα για deep throat το οποίο είναι σίγουρα δύσκολο για το μικρό της στοματάκι, ειδικά αν είσαι λίγο προικισμένος παραπάνω ειδικά σε πάχος πέους. Καθώς με πίπωνε όμως με κοιτούσε πολύ αισθησιακά και με κατακάβλωσε οπότε η πρώτη κατάθεση δεν άργησε να έρθει στο πρόθυμο στόμα της. Της ζήτησα να με κοιτάει και να έχει ανοιχτό το στόμα και τη γλώσσα έξω να δεχτεί τα χύσια μου πράγμα που και έκανε και αφού μου τον γυάλισε πήγε διακριτικά στο μπάνιο και τα έφτυσε.
Ο 2ος γύρος ξεκίνησε με 69 όπου απόλαυσα κι εγώ το καθαρό μουνάκι της όσο εκείνη πάλευε πάλι να τον πάρει όσο βαθιά μπορούσε. Με θέα το τουρλωτό κωλαράκι της, ζήτησα να περάσει σκούφο και να περάσουμε στο κυρίως. Αρχικά με καβάλησε εκείνη για να τον βάλει αργά στο κατ' ομολογία στενό της μουνάκι, αλλά αφού υγράθηκε, άρχισε να ανεβάζει στροφές και να κοπανιέται με πάθος πάνω στο καβλί μου. Την γύρισα στα 4, την έπιασα από τη μέση δαχτυλίδι κι άρχισα να την πηδάω χωρίς αύριο κι εκείνη να φωνάζει από ηδονή και καύλα.Κατσικογάμης
Το 2ο τελείωμα ήρθε μέσα στο ζεστό της μουνάκι.

Γενικά η Ξένια είναι μια καλή και τίμια επιλογή και αν όπως ξαναείπε σου αρέσουν οι skinny καταστάσεις θα περάσεις καλά!
Η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη, αλλά έχω βάλει τις υψηλότερες που μου επιτρέπει ακόμη το σύστημα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα