Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με τη Τζούλια πριν μερικές εβδομάδες. Η μέρα που μου ήρθε να "καταθέσω" μάλλον λίγο δύσκολη για το γραφείο αλλά και για άλλα γραφεία, οπότε μοναδική μου επιλογή η Τζούλια (την οποία δε θα επέλεγα βάσει φωτογραφιών του site). Η τύπισσα στο τηλέφωνο ευγενέστατη και η συνεννόηση άψογη.

Η Τζούλια δεν είναι σε καμία περίπτωση η γειτόνισσα που θα σε κάνει να τον παίξεις. Είναι η αδιάφορη Ελληνίδα νοικοκυρά του πάνω ορόφου. Ευτυχώς είναι πολύ επικοινωνιακή, σέβεται το μεροκάματο που βγάζει και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά!

Ξεκίνημα με χαλαρή κουβέντα για το τι θέλω με 2-3 τζουρες κρασί από ένα τσιγάρο. Αμέσως μετά το γρήγορο φρεσκάρισμά της (η κοπέλα είχε έρθει πεντακάθαρη) έπεσε με τα μούτρα στο μικρό, ο οποίος δεν έμεινε για πολύ μικρός, παρ' όλη την ηλικία του και την κούραση... Παρακαλούσα να κρατηθώ λίγο γιατί ήταν κρίμα να μη δοκιμάσω τέτοια κωλάρα! Για καλή μου τύχη κρατήθηκα...
Συνέχεια του αγώνα στα 4 και μετά από λίγο τίμησα την απίστευτη κωλάρα μέχρι που ήρθε το τέλος!!! Δε λέω αρκετά δουλεμένη, αλλά η Τζούλια ξέρει πώς να τη χειρίζεται και να σε κάνει πύραυλο...

Ο 2ος γύρος άργησε και με πολλή δυσκολία και φιλότιμη προσπάθεια, από μέρους της, ο μικρούλης ξαναμεγάλωσε και καταευχαριστήθηκε ισπανική όπου και άφησε την τελευταία του "πνοή".

Η εμφάνιση της Τζούλιας δε με τρέλανε, αλλά το ίσως στο αν θα την ξανασυναντιούνται, είναι καθαρά για τις υπηρεσίες της. Πολύ ανώτερες των προσδοκιών μετά την πρώτη ματιά και σίγουρα ανώτερες από city tours της αρπαχτής. Ελαφρά χαμηλότερη τιμή θα την καθιστούσε σιγουράκι vfm.

Καλά γαμήσια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα