Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 171 10
Call-Girls
547114
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αχ Κατερίνα Κατερίνα...! Επιτέλους συνάντηση με το μωρό μετά από τόσον καιρό. Από πού να ξεκινήσω και πώς να τελειώσω. Χτυπάει η πόρτα με έναν όμορφο διακριτικό τρόπο ανοίγω και πρίν προλάβω να αρθρώσω λέξη χύνεται στην αγκαλιά μου Αυτό ήταν αγκαλιές φιλιά λες και ήταν η κοπέλα μου και έχω να την δω για τρείς μήνες.Ντυμένη σικάτα απλά με ένα πλατύ χαμόγελο σε κερδίζει αμέσως Πανέμορφη με τα γλυκά χειλάκια της και τα σπινθηροβόλα ζεστά μάτια της αισθάνομαι τους καρδιακούς παλμούς να επιταχύνουν με γοργό ρυθμό. Κάτσαμε μιλήσαμε ήπιαμε τα ποτά μας χαλαρώσαμε, άλλωστε ποτέ δεν ήμουν οπαδός του me you fuck και είχαμε χρόνο άπλετο.
Οι τρείς ώρες κύλησαν τόσο όμορφα και γρήγορα πού δεν το κατάλαβα. Η Κατερίνα για τα δικα μου γούστα είναι ο ορισμός του ultimate girlfriend experience δοτική μα πολύ δοτική, ζεστή μα πολύ ζεστή, θερμή μα πολύ θερμή, καυτή μα πολύ καυτή - ωχ τσουρουφλίστικα... - και στο τέλος από κάθε γύρο χωνόταν στην αγκαλιά μου σαν γατούλα. Ναι το ξέρω είμαι αγκαλίτσας τι να κάνουμε! Αν πέρασα ωραία εξυπακούεται άλλωστε αυτό περιγράφω τόση ώρα. Αν θα ήθελα να την ξαναδώ ΣΙΓΟΥΡΑ Φερθείτε της με ευγένεια και ειλικρίνεια όντας η ίδια ευγενής και ειλικρινής και δεν θα χάσετε.
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες στιγμές που μου χάρισες και εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια άλλη στιγμή. Να περνάς καλά και να είσαι πάντα χαμογελαστή!!!!
PS Η βαθμολογία μου :
Εμφάνιση πρόσωπο 9
Εμφάνιση σώμα 8,5
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Διάθεση συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμή 12
Οι τρείς ώρες κύλησαν τόσο όμορφα και γρήγορα πού δεν το κατάλαβα. Η Κατερίνα για τα δικα μου γούστα είναι ο ορισμός του ultimate girlfriend experience δοτική μα πολύ δοτική, ζεστή μα πολύ ζεστή, θερμή μα πολύ θερμή, καυτή μα πολύ καυτή - ωχ τσουρουφλίστικα... - και στο τέλος από κάθε γύρο χωνόταν στην αγκαλιά μου σαν γατούλα. Ναι το ξέρω είμαι αγκαλίτσας τι να κάνουμε! Αν πέρασα ωραία εξυπακούεται άλλωστε αυτό περιγράφω τόση ώρα. Αν θα ήθελα να την ξαναδώ ΣΙΓΟΥΡΑ Φερθείτε της με ευγένεια και ειλικρίνεια όντας η ίδια ευγενής και ειλικρινής και δεν θα χάσετε.
Μωρό μου σε ευχαριστώ πολύ για τις ωραίες στιγμές που μου χάρισες και εύχομαι να τα ξαναπούμε κάποια άλλη στιγμή. Να περνάς καλά και να είσαι πάντα χαμογελαστή!!!!
PS Η βαθμολογία μου :
Εμφάνιση πρόσωπο 9
Εμφάνιση σώμα 8,5
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Διάθεση συμμετοχή 10
Σχέση απόδοσης/τιμή 12
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος
300€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Παρά είσαι αγκαλίτσας..φίλε μ...
Δεν πειράζει αφου υπάρχετε και εσεις επιβιώνουν και αυτές..
Εγώ πάντως θα τα έκανα 2μερη εκδρομή αυτά τα λεφτά...