Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 25 10
Call-Girls
55083
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
θα ειμαι συντομος,ξεχάστε ο,τιδήποτε ξερατε Αννες,Μαρίνες,Εύες σαρες μαρες κουκουνάρες κλπ
Μιλάμε για τον απόλυτο μούναρο με κωλάρα αδιανόητη βυζάρες στητές ωραίο πρόσωπο σέρβις τέλειο πίπα τέλεια φτυσίματα στησίματα όλα και ευγενέστατη και πολύ καλό τυπάκι πάνω από όλα.
όταν μπήκε έπαθα ψιλοσοκ,με τις τακουναρες ηταν κοντά στο 1.85 δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι καλύτερο και πιο τσοντοειδές εδώ και 20 χρόνια.
Οι φώτο είναι μεν ακριβείς,αλλά κατώτερες σε σχέση με το τι θα δεις στην πραγματικότητα δηλαδή μια γκόμενα κόλαση από στρηπτιζάδικο.
Μιλάμε για τον απόλυτο μούναρο με κωλάρα αδιανόητη βυζάρες στητές ωραίο πρόσωπο σέρβις τέλειο πίπα τέλεια φτυσίματα στησίματα όλα και ευγενέστατη και πολύ καλό τυπάκι πάνω από όλα.
όταν μπήκε έπαθα ψιλοσοκ,με τις τακουναρες ηταν κοντά στο 1.85 δεν θυμάμαι να έχω συναντήσει κάτι καλύτερο και πιο τσοντοειδές εδώ και 20 χρόνια.
Οι φώτο είναι μεν ακριβείς,αλλά κατώτερες σε σχέση με το τι θα δεις στην πραγματικότητα δηλαδή μια γκόμενα κόλαση από στρηπτιζάδικο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2. Απαραδεκτο το γραφειο, να χρεωνει +20 το τελειωμα στο στομα Κι αυτο οταν ηδη για μια ωρα, θες 180 μαζι της...
3. Αν περασες καλα βεβαια, σε προσωπικο επιπεδο κλαιν μαιν, χεστηκες οτι και να σου πει καποιος!
I'll pass.
Μπράβο ρε Παλέρμο, τσίμπα θετική ψήφο και γράφτους στα @@ρια σου εδώ μέσα κι ειδικά κάτι τέτοια υποκείμενα που και καλά μας τη λένε ότι επειδή δεν ψωνίζουμε από εκεί πάνω δεν έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε....
Ψώνισε ρε μαλακομπούκωμα πρώτα και μετά να κάνεις σπόντες στους άλλους.....
Οταν συνελθεις, βαλε και καμια κριτικη για καμια κοπελα, λεμε τωρα, που εχει πηδηξει ολα τα νημα, ειδικα Eleni Xatzi & Athens Diva!
φαίνεται όντως τούμπανο
το μόνο αρνητικό για εμένα και που επεσήμανα και στον palermo ειναι οτι δουλευε σαν ηρω στριππερ επισης στα 140 στο μοντελς
οπότε αυτή η αύξηση της τιμής +40 ευρώ εμένα προσωπικά με ξενερώνει λίγο αλλά μπορεί εν τέλει να δοκιμάσω.
Με τα δικά μας λεφτά γαμάς γαλάζιο κομματόσκυλο.
α. το Θεσσαλονίκη-Αθήνα πως το έχει τόσο εύκολο ?΄
https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=1837.msg8186879;topicseen#new
β. στις κριτικές του αν ρίξεις μια ματιά ποτέ δεν αναφέρει κόστος
Κατά τη γνώμη μου είναι σχετικά αναξιόπιστος εκτός αν μας απαντήσει στα 2 ερωτήματα που έθεσα ....