Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 31 10
Call-Girls
138295
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Αν και περιεργη η επικοινωνια μαζι της,δεν παυει να ειναι οκ η κοπελα!
Για την εξωτερικη εμφανιση δεν θα πω κατι παραπανω....μια λεξη που μου ερχεται στο μυαλο και ειναι "Ονειρο" (
). Τι Πεγκυ Ζηνα την ειπα! Τι Εφη Αλεβιζου!
Το μωρο εχει την μοναδικοτητα της.![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Συνεπεστατη στο ραντεβου...εσπασε ο παγος της αρχης,αλλα κ παλι τα καρδιοχτυπια στην καρδια μου απο τον αρχικο μου ενθουσιασμο ακομα με βασανιζαν. Αυτο το χω παθει με αλλες 2-3 στην ζωη μου,ανεξαρτητα αν κανουν αυτο που κανουν!![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Ντουζακι για αρχη και μετα ξεκινησε το ρεπερτοριο μας!
Στο κρεβατι πανω επεσε το μπαλαμουτι κ τα χειλια μας δεν ξεκολλουσαν καποιες στιγμες! Και το μωρο επαθε πλακα αφου με λει" πρωτη φορα με φιλανε τοσο ωραια"(
).
Την εστησα για γλειφομουνι που γουσταρε αρκετα. Παραλληλα επιανα κ τις θεικες βυζαρες της που ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει!![Κουλ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sunglasses2.png)
Μετα απο λιγο με περιποιηθηκε κ αυτη...με πολυ σαλιο,ελαχιστη χρηση χεριου κ που κ που να τον εξαφανιζει ολο(
).
Με εφερνε συνεχεια στα ορια μου.. Ωσπου καποια στιγμη την σταματαω κ την εστησα ιεραποστολικα για αρχη. Πολυ καλη συμμετοχη κ με ερωτολογα!![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Με την σταση που γουσταρε αρκετα μαζι μου ηταν το cowgirl...μου φερνε τις βυζαρες της στη μουρη μου συνεχεια. Να πιανω την κωλαρα της συνεχεια κ να προσπαθω να δωσω ρυθμο. Τι ρυθμο να δωσω? Οταν σηκωσε λιγο τα ποδια της κ πατουσαν το κρεββατι κ μου πιασε τον πουτσο απο τον κορμο κ ανεβοκατεβαινε!
Μαγεια...Δεν ηθελα κ πολυ!![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
Ξανα ντουζακι κ δευτερο γυρο...Το μονο που θα πω αλλαξαμε ολες τις στασεις με λυσσα!![Προσκύνημα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Ακομα κ τωρα μου ερχονται οι στιγμες μαζι της κ αναστατωνομαι!![Προσκύνημα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
![Προσκύνημα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/kneel.gif)
Οι συγκυριες τα φεραν ετσι ωστε η 100 μου κριτικη να ειναι περα απο τα συνηθισμενα!![Κουλ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sunglasses2.png)
Για το Μαρακι οτι κ να πω ειναι λιγο (Ευχαριστη,λυσσασμενη,εντυπωσιακη). Με εκανε να ξεπερασω καποια πραγματα. Ισως να κανουμε κ μαζι διακοπες φετος!(
...
)
Μην με ρωτησουν καποιοι για στοιχεια επικοινωνιας τα αρχιδια μου θα παρετε!![Γαμήσου](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/birdman.gif)
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
![Ναι!](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Μεγάλο χαμόγελο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smilebig2.png)
![Καπέλο](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Συνεπεστατη στο ραντεβου...εσπασε ο παγος της αρχης,αλλα κ παλι τα καρδιοχτυπια στην καρδια μου απο τον αρχικο μου ενθουσιασμο ακομα με βασανιζαν. Αυτο το χω παθει με αλλες 2-3 στην ζωη μου,ανεξαρτητα αν κανουν αυτο που κανουν!
![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Ντουζακι για αρχη και μετα ξεκινησε το ρεπερτοριο μας!
Στο κρεβατι πανω επεσε το μπαλαμουτι κ τα χειλια μας δεν ξεκολλουσαν καποιες στιγμες! Και το μωρο επαθε πλακα αφου με λει" πρωτη φορα με φιλανε τοσο ωραια"(
![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Την εστησα για γλειφομουνι που γουσταρε αρκετα. Παραλληλα επιανα κ τις θεικες βυζαρες της που ειναι απο τις καλυτερες που εχω δει!
![Κουλ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sunglasses2.png)
Μετα απο λιγο με περιποιηθηκε κ αυτη...με πολυ σαλιο,ελαχιστη χρηση χεριου κ που κ που να τον εξαφανιζει ολο(
Με εφερνε συνεχεια στα ορια μου.. Ωσπου καποια στιγμη την σταματαω κ την εστησα ιεραποστολικα για αρχη. Πολυ καλη συμμετοχη κ με ερωτολογα!
![Γλώσσα](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tongue2.png)
Με την σταση που γουσταρε αρκετα μαζι μου ηταν το cowgirl...μου φερνε τις βυζαρες της στη μουρη μου συνεχεια. Να πιανω την κωλαρα της συνεχεια κ να προσπαθω να δωσω ρυθμο. Τι ρυθμο να δωσω? Οταν σηκωσε λιγο τα ποδια της κ πατουσαν το κρεββατι κ μου πιασε τον πουτσο απο τον κορμο κ ανεβοκατεβαινε!
Ξανα ντουζακι κ δευτερο γυρο...Το μονο που θα πω αλλαξαμε ολες τις στασεις με λυσσα!
Ακομα κ τωρα μου ερχονται οι στιγμες μαζι της κ αναστατωνομαι!
Οι συγκυριες τα φεραν ετσι ωστε η 100 μου κριτικη να ειναι περα απο τα συνηθισμενα!
![Κουλ](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sunglasses2.png)
Για το Μαρακι οτι κ να πω ειναι λιγο (Ευχαριστη,λυσσασμενη,εντυπωσιακη). Με εκανε να ξεπερασω καποια πραγματα. Ισως να κανουμε κ μαζι διακοπες φετος!(
![Έρωτας](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Μην με ρωτησουν καποιοι για στοιχεια επικοινωνιας τα αρχιδια μου θα παρετε!
![Γαμήσου](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/birdman.gif)
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί