Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 22 10
Call-Girls
17844
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στο site, αλλά είμαι fun του σπορ και παρακολουθώ τη παίζει στο site τα τελευταία χρόνια . Αυτή είναι η πρώτη μου κριτική γιαυτό θα προσπαθήσω να είμαι όσο ποιο αντικειμενικός γίνεται.Η Σάρα είναι κοντούλα και σχετικά αδύνατη όπως στις φώτο με ωραίο σώμα και στητό βυζάκι. Το πρόσωπο τις (για μένα, για τους άλλους δεν ξέρω γιατί γούστα είναι αυτά) είναι επίσης ωραίο και συμπαθητικό.Όταν μπήκε μέσα στο δωμάτιο ήταν κάπως μαζεμένη αλλά όταν της έπιασα την κουβέντα αφέθηκε κάπως. Κάναμε τσιγάρο, πήγαμε για μπάνιο (ο καθένας ξεχωριστά)και ξεκινήσαμε τον αγώνα.
Στα του αγώνα τώρα ξεκινήσαμε με κάποια γλωσσφιλα και στην συνέχεια μου πήρε πίπα. Αφού καύλωσα με καβάλησε και στην συνέχεια κάναμε ιεραποστολικό. Το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε με κατάθεση στο στόμα της. Μπανάκι,τσιγάρο και λίγη κουβέντα μέχρι να συνέλθει ο bigshak, Αφού συνήλθε o bigshak ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με χαμουρέματα στην αρχή και στην συνέχεια με πίπα, Τη γάμησα μόνο στα τέσσερα όπου η θέα του κώλου της ήταν υπέροχη και το τέλος ήρθε ξανά στο στόμα.
Γενικά μπορώ να πω πως πέρασα ωραία.
Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα ίσως γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.
Υ.Γ.1 η Σάρα σε αφήνει να την χύσεις αλλά δεν καταπίνει.
Υ.Γ.2 ΤΑ Γλωσσόφιλα της είναι μετρημένα.
Αυτά από μένα θα ακολουθήσουν και άλλες κριτικές. Καλά να περνάτε και να γαμάτε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!!
Στα του αγώνα τώρα ξεκινήσαμε με κάποια γλωσσφιλα και στην συνέχεια μου πήρε πίπα. Αφού καύλωσα με καβάλησε και στην συνέχεια κάναμε ιεραποστολικό. Το τέλος του πρώτου γύρου ήρθε με κατάθεση στο στόμα της. Μπανάκι,τσιγάρο και λίγη κουβέντα μέχρι να συνέλθει ο bigshak, Αφού συνήλθε o bigshak ξεκινήσαμε τον δεύτερο γύρο με χαμουρέματα στην αρχή και στην συνέχεια με πίπα, Τη γάμησα μόνο στα τέσσερα όπου η θέα του κώλου της ήταν υπέροχη και το τέλος ήρθε ξανά στο στόμα.
Γενικά μπορώ να πω πως πέρασα ωραία.
Στο αν θα την ξανασυναντούσα έβαλα ίσως γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια πράγματα.
Υ.Γ.1 η Σάρα σε αφήνει να την χύσεις αλλά δεν καταπίνει.
Υ.Γ.2 ΤΑ Γλωσσόφιλα της είναι μετρημένα.
Αυτά από μένα θα ακολουθήσουν και άλλες κριτικές. Καλά να περνάτε και να γαμάτε όσο περισσότερο μπορείτε!!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 05, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί