Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το 15ο FFBB πέρασε στην ιστορία με μια τιμημένη κατάθεση Ναι! Πάμε παίχτες μου για το επόμενο !!! Μεγάλο χαμόγελο
Μεγάλος προβληματισμός για την κορασίδα-βραβείο και κατάληξη σε μιλφάρα που έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό (σαν αντιστάθμισμα για το πιπινοκυνήγι που έχω επιδοθεί τους τελευταίους μήνες). Επειδή όμως δεν ταίριαζαν οι ώρες μας πέρασα στη δεύτερη επιλογή τη Vica. Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και ραντεβού στο καινούργιο Πρίαμος (να το δοκιμάσουμε κι αυτό), σε ωραία, άνετη σουίτα (θέλουμε και τις ανέσεις μας Κουλ).
Το σκηνικό έχει στηθεί, η μουσικούλα παίζει στο tablet, τηλ για να δώσω αριθμό δωματίου και επιβεβαίωση, και αναμονή. Πρώτο φάουλ του γραφείου η καθυστέρηση 45 λεπτών χωρίς καμμία ενημέρωση !!! Ευτυχώς είχα φροντίσει να έχω άνεση χρόνου κι έτσι δε με επηρέασε επι της ουσίας. Επικοινωνία με το γραφείο και άφιξη της κορασίδας μετά απο 5 λεπτά. Πρώτη εντύπωση μέτρια. Η Vica είναι ένα συμπαθητικό κορίτσι, χαμογελαστό αλλά οχι κάτι ιδιαίτερο που θα μου τραβούσε τη προσοχή...(αυτά βέβαια είναι προσωπικά γούστα). Το σωματάκι της είναι οκ, με ωραίους φυσικούς βύζους για πολλά γλυψιματα και παιχνίδια...όμως έχει αρκετα παραπάνω κιλάκια απ ότι θα ήθελα και απ ότι δείχνει στις φωτογραφίες που μάλλον είναι παλαιότερες. Το ντύσιμο της απλό χωρίς τίποτε το ιδιαίτερο ή σεχυ, κάτι σαν να πήγαινε για πρωινό καφέ με τις φίλες της ... οχι τίποτε ασχημο αλλά οχι για CG βρε αδερφέ (μπορεί να έπεσα στη μέρα...).
Τέλος πάντων δεν αφήνω την καθυστέρηση και τη πρώτη μέτρια εντύπωση να με επηρεάσουν και περνάμε στο δωμάτιο.
Το κορίτσι είναι χαμογελαστό και με θετική ενέργεια και ήταν εμφανώς αγχωμενο απο την καθυστέρηση...λίγο κουβενταγια να σπάσει ο πάγος και τη βοηθάω να βγάλει τα πρώτα ρούχα για να κάνει ντουζάκι. Εδώ πέφτουν οι πρώτες αγκαλίτσες και φιλάκια στο όρθιο και πάει για μπάνιο. Βγαίνει τυλιγμένη με τη πετσέτα και ξεκινάει το πρώτο χαμούρεμα. Βλέπω ανταπόκριση και συνεχίζω έτσι στα ορθια που μου αρέσει πολύ. Γλύψιμο στις βυζάρες, φιλιά στο λαιμό και στη κοιλίτσα, χούφτωμα στη κωλάρα και πέφτουν οι πρώτοι αναστεναγμοί. Οπως προχωράω και παω να χαιδέψω το μουνάκι της διαπιστώνω ότι είναι μούσκεμα !!! Ωπα λέω, καλά πάμε !!! Συνεχίζω λίγο στο όρθιο και τη γυρίζω ξαφικά ανάσκελα στο κρεββάτι. Ετσι όπως είναι ανάσκελα έχει αφεθεί στα χάδια και τα φιλιά και οι αναστεναγμοί έχουν γίνει πιο έντονοι. Κατεβαίνω προς τα κάτω και αρχίζω να περιποιηούμε με τη γλώσσα μου το μουνάκι της που ήταν ήδη μούσκεμα !!! Το κορίτσι έχει αφεθεί, συμμετέχει πρόθυμα με κραυγούλες και πίεση του κεφαλιού μου στο μουνάκι της και οι πρώτοι σπασμοί δεν άργησαν να έρθουν...απτόητος και με το πρόσωπο μούσκεμα απο τα υγρά της συνεχίζω με φιλιά σε όλο το σώμα και το στόμα (οχι βαθειά γλωσσόφιλα δυστυχως ...), προχωράω σιγά σιγά με δακτύλιασμα, πρώτα ενα δάχτυλο, μετά δύο, και δυνατό ξεμούνιασμα με ταυτόχρονο γύψιμο κλειτορίδας, σε μια προσπάθεια για squirting. Η μικρή Ουκρανή χτυπιέται, μου πιέζει το χέρι όταν πάω να χαλαρώσω ρυθμούς και τα υγρά να τρέχουν ποτάμι. Αλλαγή ρόλων και έναρξη πίπας ακα. Αρκετά καλή πίπα, με αρκετό χέρι το οποίο το έβγαζα κατά καιρούς, προσπάθεια για κάτι πιο βαθύ αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, και δυστυχώς χωρίς περιποίηση @@@διών...επειδή δε θα άντεχα πολύ ακόμη, πέρασμα προφυλακτικού και είσοδος στο καυτό μουνάκι συνοδευόμενο με επιφωνήματα λίγο πόνου αρχικά και μετά καύλας. Δυνατό κάρφωμα με εμένα όρθιο στην άκρη του κρεββατιού και μετά με το κορίτσι στο πλάι, να πετάει συνέχεια κάτι fuck fuck και κάτι στα Ουκρανικά και το ποτάμι να τρέχει απο κάτω. Το τέλος μας βρήκε έτσι χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω πότε και πόσες φορές έχυσε το κορίτσι.
Εδώ είναι το δεύτερο φάουλ του γραφείου που στη μισή ώρα επάνω αρχίσαν να πέφτουν τα πρώτα μνμτα. Επειδή υπήρχε η αρχική καθυστέρηση προσπαθούσαν να καλύψουν κάποιο απο το χρόνο για το επόμενο ραντεβού. Προς τιμή του το κορίτσι δεν έδωσε σημασία.
Αρχή δεύτερου γύρου με πρότασή μου για λίγο μασαζάκι. Δε χρειάστηκε να το πω δεύτερη φορά, ξάπλωσε αμέσως μπρούμητα με ενα τεράστιο χαμόγελο και επιφωνήματα χαράς. Το μασαζ συνοδεύτηκε απο αναστεναγμούς και κραυγούλες ηδονής, καθώς ο Περικλής τριβόταν ανάμεσα στα κωλομέρια της. Δε χρειάζεται να πώ ότι είχε γίνει πάλι μούσκεμα, οπότε έβαλα το γόνατό μου ανάμεσα στα πόδια της και όπως της έκανα μασαζάκι, επικεντρωμένος πλέον στο κωλαράκι της και τη πίσω τρύπα, άρχισε να τρίβεται στο πόδι μου τουρλώνοντας τον κώλο της μέχρι που ήρθε σε άλλον ενα οργασμό... εν τω μεταξύ το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει σε τακτά χρονικά διαστήματα (σκάρτα 40 λεπτά στο δωμάτιο)...ευτυχώς το κορίτσι στο μ..νι της !!! Γύρισμα σε 69, περιποίηση και στις 2 τρύπες με τη γλώσσα μου να της γαμάω το κωλαράκι και το μωρό να βογγάει απο καύλα. Περασμα προφυλακτικού, άψογο στήσιμο στα 4 και δυνατό σφυροκόπημα και στη συνέχεια ξαπλωμένη μπρούμητα με μένα απο πάνω να σφυροκοπάω όσο ακόμα άντεχα εν μέσω fuck και Ουκρανικών, και των ποταμιών να τρέχουν συνεχώς !!! Το σπαστικό είναι ότι το τηλέφωνο πλέον χτυπούσε ασταμάτητα χωρίς διακοπή, με αποτέλεσμα να σπαστώ και να σταματήσουμε για να απαντήσει. Αφού συνεννοήθηκε ότι θα είναι κάτω σε 5 λεπτά, πάλι προς τιμή της γύρισε και ξεκίνησε ενα τσιμπούκι διαρκείας(πάνω απο 5 λεπτα) μέχρι να με τελειώσει μιας και μας είχαν διακόψει. Ντύσιμο στα γρήγορα, φιλάκι, μου ζήτησε συγνώμη για τα τηλ (που δεν έφταιγε) και αποχώρηση.
Τελικά μια καλή συνεδρεία, παρά το αρχικό μούδιασμα, γιατί πέρασα καλά, αν και εγώ έκανα τη περισσότερη δουλειά αλλά το γούσταρα, γιατί είναι μεγάλη καυλα να έχεις ένα κοριτσάκι στα χέρια σου να χύνει ασύστολα και να τη βρίσκει.
Το σίγουρο είναι ότι αν το περιποιηθείς όπως πρέπει υγραίνεται αμέσως, συμμετέχει ενεργά, το ζεί, το γουστάρει και χύνει ασύστολα !!!
Οσο για το γραφείο, εαν υπάρχει καθυστέρηση για οποιοδήποτε λόγο, είναι απαράδεκτο να προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο χρόνο απο τα επόμενα ραντεβού. Οταν πληρώνεις για μια ώρα δικαιούσαι μια ώρα. Ευτυχώς η Vicka αποδείχτηκε πολύ σωστή και επαγγελματίας σεβόμενη τον πελάτη της.
Συγνώμη για τη μεγάλη ανάρτηση συμπαίχτες μου αλλά ήθελα να θίξω και διάφορα θεματάκια όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.
Καλά να περνάμε ... και Viva FFBB !!!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
black panther
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Φεβ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
19
Likes:
994
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, doc_lin, Προεδρος13 και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2018
Κανόνι η Vika Ναι!
05 Φεβρουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ταχείας καύσης το μικρό !!! Ναι! και εκτίμησα τη στάση της σε σχέση με τα τηλεφωνήματα ...
05 Φεβρουαρίου, 2018
Με τόσο καλούς βαθμούς το "ίσως" δεν το περίμενα!
Το βασικό είναι ότι πέρασες ωραία.
B
bfbc2
05 Φεβρουαρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενα δίκιο το έχεις, αλλά αν και τελικά πέρασα καλά και εκτίμησα τη σταση της κοπέλας, τόσο το συνολικό εμφανισιακό κομμάτι που με αφησε ψιλοαδιάφορο, όσο και κάποιες λεπτομέρειες με κάνουν να επενδύσω αλλού τις επόμενες φορές ...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4