Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 5 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Τζένη είναι ένα κοντούλικο ρουμανάκι, με έκφυλο προσωπάκι, πλην όμως απλό στο στυλ και τη συμπεριφορά, σαν να σου θυμίζει τη φοιτητριούλα της διπλανής πόρτας.

Έφτασε στην ώρα της στο δωμάτιο, ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες να σπάσει ο πάγος και αμέσως μπήκε για μπάνιο. Βγαίνοντας γυμνή, ήταν ακριβώς όπως στις φωτογραφίες. Βυζί γεμάτο για το σώμα της, φυσικό, στητό και μαλακό σαν μαξιλάρι, ό,τι πρέπει για ισπανικό. Της το πιπίλισα λαίμαργα μέχρι μέσα καθώς της χούφτωνα το κωλαράκι, το οποίο το περίμενα λίγο πιο σφιχτό, αλλά μπορεί να το φτιάξει με λίγα squats. Της έσπρωξα το κεφάλι κάτω και μου πήρε μια συμπαθητική πίπα, δυστυχώς όχι deep throat που ήθελα. Την γύρω περιοχή ωστόσο μου την περιποιήθηκε δεόντως με την άκρη της γλωσσίτσας της. Αλλάξαμε κάμποσες στάσεις και στο τέλος κάθε γύρου έμπαινε για μπάνιο. Μου άρεσε που έδινε τόση βάση στην καθαριότητα.

Σε γενικές γραμμές η φάση θα έλεγα ότι είναι GFE, καθώς ήταν πρόθυμη και υπάκουη σε όλα, αν εξαιρέσεις τα φιλιά της που ήταν ρηχά και ότι δεν ήθελε δαχτυλάκι. Social αρκετά καλό, μιας και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να παίρνει λίγο περισσότερες πρωτοβουλίες.

Αυτά από μένα, και καλά μουνιά στους πούτσους μας. Ναι! Ελπίζω να βοήθησα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 03, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί