Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 42 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ημερομηνία ενδεικτική. Νέα άφιξη στο εν λόγω γραφείο, και οι φωτογραφίες της μου τράβηξαν αμέσως την προσοχή. Δεν βρήκα σχετική κριτική, και παρόλο που δεν το συνηθίζω πήρα το ρίσκο να τη συναντήσω ακλουθώντας το ένστικτο μου ότι θα περάσω καλά. Όπερ και εγένετο!
Συνεννόηση πολύ εύκολη από την προηγούμενη, και ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου. Άφιξη ακριβώς στην ώρα της. Με το που ανοίγω την πόρτα βλέπω μια κορασίδα αρκετά ευδιάθετη, άνετη και ομιλητική εξαρχής. Το ντύσιμο της casual, που τόνιζε την κωλάρα της. Μιλάει μόνο αγγλικά, τα οποία κατέχει σε πολύ καλό βαθμό και μπορείς να μιλήσεις άνετα μαζί της οποιοδήποτε θέμα. Γενικά είναι ένα άτομο το οποίο σου δίνει την εντύπωση άτι έχει ένα επίπεδο. Αν και ομιλητική, γνωρίζει τα όρια της και δεν προσπαθεί να φάει χρόνο.
Ύψος λίγο μικρότερο απ'ότι αναγράφεται. Μαλλιά καστανά σπαστά, ελαφρώς χρωματιστά μάτια, με τσιμποκόχειλα τα οποία ισχυρίζεται οτι είναι φυσικά .Επίσης φέρει ελαφρά ασιατικά χαρακτηριστικά. Αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο. Δεν είναι καπνίστρια.
Μόλις γδύθηκε αντίκρισα ένα αρμονικό, γυμνασμένο κορμί με ωραίο κώλο. Μόνη παραφωνία το βυζί της που είναι κάπως πεσμένο. Αρκετά καθαρή. Σε κάθε χέρι φέρει από ένα τατουάζ που ξεκινά από τον ώμο και καταλήγει στο ύψος του αγκώνα. Επίσης στον αριστερό της μηρό έχει ένα ακόμα μεγάλο τατουάζ, τα οποία τατουάζ δεν φαίνονται στις σχετικές φώτο. Αυτό το τροπάριο με ορισμένα γραφεία να εξαφανίζουν τα τατουάζ από τις κοπέλες πρέπει να σταματήσει. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τα τατουάζ, κάποιοι άλλοι όμως έχουν και οι υποψήφιου πελάτες πρέπει να γνωρίζουν τι θα συναντήσουν. Κλείνει η παρένθεση.
Ξεκινήσαμε με χαμούρεμα και γλωσσόφιλα, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα βαθιά. Μετά από δικής μου περιποίησης, ήρθε η σειρά της με μια αρκετά καλή πίπα, με εναλλαγές χεριού και άνευ, deepthroat, περιποίηση της γείρω περιοχής. Το τέλος ήρθε με αυτόν το τρόπο. Να σημειώσω εδώ ότι παρόλο που στο service αναφέρεται cim, στην πράξη το ψιλοαποφεύγει. Κάποια τα πήρε στο στόμα, κάποια όχι. Διάλειμμα με μασαζάκι και αρωματικά έλαια, το οποίο το κατέχει πολύ καλά. Ένα από τα καλύτερα μασάζ που μου έχουν κάνει ποτέ. Ανασύνταξη δυνάμεων και ξεκίνημα δεύτερου γύρου. Παίχτηκαν διάφορες στάσεις με καλή συμμετοχή της, καλά στησίματα χωρίς να κλέβει και έντονους ρυθμούς. Συνολικά παίχτηκαν τρεις γύροι με ντουζάκι και από τους δυο στα διαλειμματα.
Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα παρουσία, η οποία προσπάθεια να σε κάνει να πέρασης καλά. Αν και κινήθηκα σε GFE ρυθμούς, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανταπεξέλθει το ίδιο καλά και σε PSE ρυθμούς. Είναι βέβαιο ότι θα την ξανασυναντήσω, κάτι το οποίο δεν συνηθίζω. Καλά και ασφαλή γαμήσια σε όλους.
Υ.Σ. Αν το σύστημα με άφηνε θα έβαζα μεγαλύτερη βαθμολογία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 01, 2018
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
200€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
986
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 WHATABOUTFUCK, chris1955, rodriguez65 και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού