Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
H συνάντηση εγινε πριν απο αρκετο καιρο.

Οι επιλογες εκεινη τη μερα δεν ηταν πολλες και οσες ειχα σταμπάρει ήταν σε ρεπο, οπότε ήταν η 1η επιλαχούσα..

Ηρθε ελαφρως αργοπορημένη (περιπου 15 λεπτα).

Ειναι μια σχετικα ομορφη κοπελα, γυρω στα 30-35 θα ελεγα, αν και η ιδια αφησε να εννοηθει πως ειναι μικροτερη (δεν ρωτησα, δεν με εννοιαζε). Το προσωπο της δεν ειναι σουπερ αλλα ειναι ανωτερο του μετριου και το σωμα της πολυ δυνατο, δειχνει πως γυμναζεται. Τρομερο κωλαρακι και πολυ ωραια βυζακια. Εχει καποια τατουαζ ενα εκ των οποιων μικρο στο προσωπο και εχει στυλακι απο αιγαλεωτισσα μαγκακοκομενετο.

Ηρθε με τσαχπινια και προσπαθησε να σπασει τον παγο. Ζητησε ενα ποτακι να τα πουμε και να κανει ενα τσιγαρακι, οπως και εγινε. Κατοπιν ξεκινησε σιγα σιγα τον αγωνα.
Πιπα καλουτσικη με περιποιηση της ευρυτερης περιοχης και κωλογλυφαδα για αρκετη ωρα. Οταν ενιωσα ετοιμος περασα σκουφι και μπηκα στον κωλο της ο οποιος ηταν οσο ανοιχτος χρειαζεται για να μπει μονο με σαλιο και να εχει τελεια αισθηση. Την πηρα ετσι αρκετη ωρα γιατι και μου αρεσε η τρυπουλα της και γουσταριζα τη θεα της κωλαρας της. Παροτι φανηκε να ποναει αρκετα δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου σε οποιον ρυθμο και αν εδινα. Οταν τελειωσα αραξαμε λιγο και πιασαμε αναλαφρη κουβεντα. Δεν υπηρχε χρονος για 2ο γυρο, οποτε εκανε ενα τσιγαρακι και την πουλεψε σιγα-σιγα.

Γενικα ηταν μια καλη εμπειρια, σιγουρα ομως τα 150ε ηταν πολλα, θα ελεγα πως τα 120 για Full anal service θα ηταν πιο κοντα στην αντικειμενικη της αξια. Αρνητικο το οτι δεν εκανε ντουζ ουτε πριν ουτε μετα. Ευτυχως δεν μυριζε ασχημα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
1 Ιαν 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
59
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, LanciaRallye037, napoleonV1 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2019
Πριν λίγο έφυγε η ρωσιδουλα
...πολύ καλή εμπειρία .φιλότιμο κορίτσι που ξέρει να γαμιεται και καλό γλυψιμο και στήσιμο ..θα την ξανά πάρω σίγουρα και θα κάνουμε ,anal
.συμφώνησε αντίθετα με πολλές άλλες που θέλουν μόνο μικρά μεγέθη ..πολύ καλή επιλογή πεντακάθαρο κορίτσι .35 άρα σίγουρα αλλά σώμα κοριτσάκι εντελώς ..θα την ξανά πάρω σίγουρα έχει τρελό μουνακι για φάγωμα με γλώσσα και είναι πεντακάθαρη .και για γλυφοκολι ...την επόμενη θα είναι πιο σούπερ .....!!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1