Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 20 10
Call-Girls
29109
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Έχει καιρό που έμπαινα στο site του γραφείου και μου έτρεχαν τα σάλια με τη φρεσκαδούρα και τις προκλητικές φωτό των κοριτσιών (κυρίως με τη Ζήνα και την Κάρλα) ενώ ο κύριος που ασφυκτιούσε στο παντελόνι διαμαρτυρόταν για την αναποφασιστικότητά μου.
Όταν βρήκα τον χρόνο όμως, δεν ήταν διαθέσιμες ούτε η Κάρλα ούτε η Ζήνα (ως λάτρης του anal) και έτσι προτίμησα την Αλίκη λόγω του απίστευτου και πονηρού χαμόγελού της στις φωτογραφίες.
Δεν διαψεύστηκα καθόσον με το που άνοιξε η πόρτα του ξενοδοχείου αντίκρισα ένα λαχταριστό πιπίνι με διερευνητικό βλέμα αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.
Τα του αγώνα τα έχουν πει λίγο πολύ οι προηγούμενοι. Η μικρή είναι ότι πρέπει για τους πιπινολάτρεις. Απίστευτη αίσθηση όταν σε καβαλάει και την κρατάς από τη μέση της καρφωμένη πάνω σου. Αλλά η θέα του κώλου της στημένη στα τέσσερα είναι θεϊκή. Αντοχές να έχεις να σπρώχνεις με τις ώρες.
Εάν αποφασίσει να κάνει και anal, θα μου φάει όλα τα λεφτά.
Όταν βρήκα τον χρόνο όμως, δεν ήταν διαθέσιμες ούτε η Κάρλα ούτε η Ζήνα (ως λάτρης του anal) και έτσι προτίμησα την Αλίκη λόγω του απίστευτου και πονηρού χαμόγελού της στις φωτογραφίες.
Δεν διαψεύστηκα καθόσον με το που άνοιξε η πόρτα του ξενοδοχείου αντίκρισα ένα λαχταριστό πιπίνι με διερευνητικό βλέμα αλλά με ένα πλατύ χαμόγελο που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή.
Τα του αγώνα τα έχουν πει λίγο πολύ οι προηγούμενοι. Η μικρή είναι ότι πρέπει για τους πιπινολάτρεις. Απίστευτη αίσθηση όταν σε καβαλάει και την κρατάς από τη μέση της καρφωμένη πάνω σου. Αλλά η θέα του κώλου της στημένη στα τέσσερα είναι θεϊκή. Αντοχές να έχεις να σπρώχνεις με τις ώρες.
Εάν αποφασίσει να κάνει και anal, θα μου φάει όλα τα λεφτά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό