Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 6 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τις τελευταίες μέρες ζύγιζα την απόφασή μου για επίσκεψη ανάμεσα σε κάποιες κοπελλιές. Αποφάσισα τελικά την Καμέλια. Στην απόφασή μου βάρυναν τα όμορφα ματάκια της και το χαμόγελό της, όπως και ο σωματότυπός της (petite όπως μου ταιριάζει).
Η πρώτη εντύπωση μόλις μπήκα στο δωμάτιό της ήταν ευχάριστη. Εκδηλωτική, γλυκιά, στριφογύρναγε γύρω μου. Χαριτωμένο μουτράκι, με εκφραστικά, βαθιά μπλε μάτια, σώμα περίεργο, λεπτά, μακριά πόδια, με λίγα κρεατάκια η περιφέρεια, πλούσιο στήθος μάλλον όχι φυσικό, λεπτά άκρα. Πολύ του γούστου μου. Ο «πάγος» έσπασε από την πρώτη κουβέντα και από τους δυό μας. Ετσι, δε χάσαμε κάποιο χρόνο και μπήκαμε αμέσως στις διαχύσεις.
Και εδώ ήρθε η «έκπληξη». Δεκτική σε όλες τις στάσεις και τις κινήσεις μου, δεν μου έσπασε καθόλου το ρυθμό. Ισως να ήταν η χημεία, η ανταπόκρισή της ήταν εκπληκτική. Ανέβαινε όπως ανέβαζα το ρυθμό, και κορυφωνόταν τραβώντας με και συντονιζόταν με τις κινήσεις μου – σαν ένας χορός του έρωτα. Ισως να υπήρχε και κάποιος πολύ καλά συγκαλυμμένος επαγγελματισμός, αλλά πολύ σπάνια έχω βιώσει τέτοια εμπειρία. Νομίζω ότι κάτι αγγίχτηκε εκεί.
Προσπάθησα στις βαθμολογίες να μην είμαι υποκειμενικός (σύμφωνα με τα γούστα μου θα έδινα περισσότερο), και περιμένω την επόμενη φορά που θα μας ξαναεπισκεφθεί. Καλή χρονιά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 04, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί