Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 5 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η συνάντηση με την Τζούλια έγινε τον Αύγουστο αργα το βραδυ. Ήξερα οτι δεν ηταν safe επιλογη, ωστοσο ηταν η μονη που υπήρχε.

Στα της εμφάνισης είναι μια μπαμπατσικη τσαχπινα γυναικα γυρω στα 35 που για τα κιλα της και την ηλικια της βαστάει σχετικά καλά. Μην περιμένετε κάτι εντυπωσιακό. Οσοι γουσταρετε κατι μεταξυ βαριου πενταριου και ελαφριου bbw εδω ειστε. Γενικα εμφανισιακα ειναι μια γκομενα που μπορει να της την πεσεις μετα τις 4 τα χαραματα, οταν οι επιλογες σου στο μπαρ (ελληναδικο σιγουρα) εχουν περιοριστει αρκετα και εσυ θες απεγνωσμενα να γαμησεις...!

Στα της συμπεριφορας ηταν πολυ καλη και προσπαθησε, εμενα δυστυχως μου εκανε για δευτερο-τρίτη ξεπλυμενη γκομενα Πειραιως και περιχώρων (σορρυ Τζουλια) και αυτο δεν μου αρεσει ομως ηταν καλη. Στην αρχη εκανε τσιγαρο και με ρωτησε τι γουσταρω και τι θα ηθελα να κανουμε. Προσπαθησε να σπασει τον παγο σωστα ομως ειχα παγωσει στην αρχη αφου την περιμενα πιο ελαφρια και πιο ομορφη. Μου εκανε αρκετο προμο το ντουετο με τη Ζετα μεχρι που με κουρασε.

Στα του αγωνα τωρα:

Η πιπα ηταν ανθυπομετρια. Στα αρνητικα οτι εβλεπα και το προσωπο της που δεν ειναι και το ατου της.
Βυζακι αρκετα καλο για κιλα της.
Κωλαρα τουλαχιστον εντυπωσιακη για τα κυβικα της... και σιγουρα το πιο ανοιχτο κωλοβαρδουλο που εχω δει!!!! Θα το επαιρνα σιγουρα αν ειχα χρονο.
Και το μουνακι δουλεμενο φυσικα... (ε δεν περιμενετε παρθενες ετσι...) δουλεψα καλυτερα το πισωκολλητο αφου ηταν το πιο καυλωτικο απ ολα.

Συμπερασματικα θα αξιζε αν η τιμη της ηταν πολυ πιο κατω.
Προτείνεται για light bbw lovers ή εξτρα μπαμπατισκολοβερζ.
Γενικα τα ψιλοεκλαψα τα 100ε. Αν θα την ξαναεπαιρνα...;;; Ισως με 60 Χμμμ;

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
100€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι