Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 19 10
Call-Girls 31037
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καιρό έβλεπα τις φωτο της Μαρίνας και σκεφτόμουν να δοκιμάσω μιας και τα στανταράκια μου λείπουν για διακοπές.
Διάβασα και τις κριτικές των προηγούμενων συναγωνιστών και μιας από το συγκεκριμένο γραφείο δεν έχω φάει ποτέ φόλα πήρα
τηλεφωνάκι το γραφείο και το ραντεβού κλείστηκε στο πι & φι.

Μόλις άνοιξα την πόρτα θυμήθηκα τον κ.Καυλόπουλο, για το πρόσωπο.
Λοιπόν η κοπέλα είναι για τους φαν των petit, αλλά στο πρόσωπο δεν λέει τίποτα.
Πρώτο φάουλ ζητάει τα λεφτά στην αρχή, με την δικαιολογία ότι δεν γνωριζόμαστε, οκ λέω. Δεύτερο φάουλ έκανε να βγει από το μπάνιο 10 λεπτά!!
πραγματικά, μέχρι που ρώτησα αν είναι εντάξη.

Στα του αγώνα τώρα είναι πρωτάρα στο επάγγελμα και φαίνεται. Φιλία απλά χωρίς γλώσσα και αν δεν το επιδιώξεις εσύ δεν δίνει καθόλου.
Τρίτο φάουλ και τελειωτικό, η πίπα της. Πολύ απλή και να πέρνει μόνο το κεφαλάκι και όχι όλο το καυλί. Σε δική μου προτροπή για να πάει πιο βαθιά, το προσπάθησε αλλά δεν.... Εκεί είπα και εγώ, άσε την φάγαμε την φόλα και απλά χύσε να την κάνουμε με ψηλά το κεφάλι.

Συμπερασματικά το Μαρινάκι είναι μόνο για όσους γουστάρουν τα petit κορμιά και δεν τους νοιάζει το πρόσωπο, και λοιπές υπηρεσίες και σίγουρα όχι σε αυτή την τιμή!!!

Καιρό είχα να κλάψω λεφτά σε ραντεβού.

Καλή Χρονιά σε όλους και με καλά γαμήσια Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Perier45, chris1955 και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2017
Καλησπέρα είπα να μην γίνω κακός αλλά τελικά όπως η Francesca γίνετε Marina και η Ιταλίδα γίνετε Μολδαβέζα έτσι και η συγκεκριμένη κοπέλα θα γίνει όμορφη και καλή στο πρόγραμμα της! Για όσους δεν καταλάβαν εγώ βίωσα τα ίδια με το donator ως Francesca από agn.
https://www.bourdela.com/call-girls/girls/francesca-athensgirlsnetwork/ κατά την γνώμη μου η κοπέλα στο πρόσωπο δεν βλέπετε και στο πρόγραμμα δεν αξίζει μια.
31 Δεκεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aστα να πάνε φιλε, Θα έπρεπε να την έδιωχνα κατευθείαν όταν άνοιξα την πόρτα, κατε εμέ η τύπισα είναι κόρη του καραγκιόζη στο πρόσωπο, αλλά ας οψετε που απο το συγκεκριμμένο γραφείο δεν εχω ξαναφάει τετοια φόλα ενω στο AGN εχω φαει αρκετές
31 Δεκεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν ξερω αν ειναι η φραντζεσκα αγν ,αν και δεν μου μοιαζει πολυ ΕμμμμΕμμμμ
παντως την ειχα παρει κι εγω πριν πολυ καιρο , Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! και την εδιωξα μεσα σε 5 λεπτα Γερο-μύστηςΓερο-μύστης
αγενης , μαγκακι , ζητησε τα λεφτα με το που μπηκε με ασχημο κ αποτομο τροπο....ΜαλακίαΜαλακία
αντε γεια της ειπα... και πηρε το δρομο της επιστροφης.... ΣπασίκλαςΣπασίκλας
31 Δεκεμβρίου, 2017
Να είσαι καλά donator. Το σκεφτόμουν να προχωρήσω μαζί της λόγω των καλών φωτογραφιών αλλά τώρα δεν....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4