Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τα ποιο γνωστά σύμβολα χημικής ένωσης, εγώ από πλευράς μου το Η2 το είχα και το έχω πάντα σε όλα μου τα ραντεβού, παρότι κουρασμένος και άυπνος είχα πάει με καλή διάθεση αν και δεν ήξερα τι θα συναντήσω (την κριτική του opadosksantoygenoys δεν την πρόλαβα) η Sasha δεν είχε το Ο και έτσι η χημική ένωση απέτυχε.
Πάω στο ξενοδοχείο και ο ξενοδόχος με ενημερώνει ότι είχε διαθέσιμα μόνο standard και suites δωμάτια και εγώ όποτε πάω παίρνω πάντα deluxe η suite, η συγκεκριμένη συνεύρεση δεν ήταν για suite οπότε πήρα το standard, ξενέρωσα λίγο είναι η αλήθεια αλλά αυτό δεν ήθελα να επηρεάσει το ραντεβού μου.

Χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και παθαίνω ένα σοκ, η Sasha είναι ολόιδια με της φωτογραφίες, ειδικά σε αυτές του golden η πρώτη δεύτερη και τέταρτη είναι η κοπέλα που θα συναντήσετε χωρίς μεικ απ.
Μπαίνει μέσα χαμογελαστή, χαιρετισμός δια χειραψίας, ντουζάκι γρήγορο και βγαίνει έξω μόνο με την πετσέτα, την βγάζει και αρχίζει το ματς.
Φιλάκια χωρίς γλώσσα, χαδάκια και ξεκινάω να φιλάω και να χαιδέυω το υπέροχο δικό της στήθος και σιγά σιγά κατεβαίνω προς τα κάτω. Μουνάκι ωραίο κλειστού τύπου και άοσμο, πήγα για reverse 69 αλλά την είδα και ξαφνιάστηκε λίγο οπότε το αφήνω και της τον δίνω στο στόμα. Πιο μηχανική πίπα δεν μου έχει ξαναπάρει ποτέ γκόμενα. Μου βάζει το προφυλακτικό και το πασαλείφει όλο με τζελ και βάζει και λίγο στο μουνάκι της. Στάσεις λίγο πολύ κλασικές, ιεραποστολικό, στα τέσσερα, μπρούμητα και cow με την τελευταία να είναι η χειρότερη της, δεν το έχει καθόλου με το cow, πολύ άτσαλη, και σε όλες της στάσεις κουνιότανε και αυτή και αρκετές φορές εκτός ρυθμού. Κάναμε δυο γύρους στο ίδιο περίπου μοτίβο και στην ανάπαυλα ένα τυπικό social break. Τα αγγλικά της σε καλό επίπεδο, κουβεντόυλα δεν το λες απλά ένα παιχνίδι με ερωτήσεις και απαντήσεις.

Ενώ έχει ένα πολύ καλό σύνολο σε εξωτερική εμφάνιση, είναι ακόμα πολύ amateur κατάσταση. Όποιος έχει όρεξη να το παίξει δάσκαλος θα περάσει καλά, δεν βιάζεται, δεν είναι κομοδίνο, είναι ακόμα άπειρη και φαίνεται.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Rokko28
Ανώτερος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
20
Likes:
1.334
Πόντοι:
5.220
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Jim25jim, satyrus και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού