Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 9 10
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Το είχα ξαναγράψει ποιο παλιά αλλά θέλω να το επαναλάβω…. ότι οι κριτικές μου δεν είναι τόσο αναλυτικές όσο θα ήθελα μια και σπίτι λόγω της γυναίκας μου δεν μπορώ να τις γράψω.. άρα τις γραφώ στο γραφείο στα κλεφτά και με 10 συναδέλφους γύρω γύρω.
Γενικά θεωρώ την πιτσιρίκα πολύ καλή περίπτωση.
Νέα στο επάγγελμα, πρώτο της tour αλλά δεν θα έλεγα άπειρη…εκ των πραγμάτων και από αυτά που μου πρόσφερε πάντα.
Δείχνει να θέλει να μείνει στο επάγγελμα και κάνει ότι είναι δυνατόν να σε ευχαριστήσει. Πολύ όμορφο πρόσωπο με καθαρά δόντια ( σημαντικό γιατί έχω φάει αρκετές φόλες με μαύρο δόντι ) σκουλαρίκι στην γλώσσα, βυζι φυσικό νεανικό 2-3αρι με πολύ όμορφη ροζ ρόγα
Πολύ παθιάρικο και βαθύ φιλί με καθόλου οικονομία στην γλώσσα, καλή βαθιά πίπα..καραμέλωμα στα μπαλάκια με σάλιο… πολύ και με λίγο έχτρα money έγλυψε και κολο που γουστάρω αφάνταστα!!.
Στο κυρίως παιχνίδι δεν μου είπε όχι πουθενά, ακόμα και κολοδαχτυλο που τις έβαλα αν και γκρίνιαζέ λίγο το δεχτικέ χωρίς παράπονο.
Αν εξαιρέσεις ότι έχει 3-4 κιλά παραπάνω που η αλήθεια είναι ότι ήταν τόσο σφιχτή στο δέρμα της και γενικά στο κορμί της που δεν με ενόχλησε καθόλου.
Για τους λάτρεις των extreme στο γαμιση μου είπε ότι της αρέσει το BMS αν και εγώ δεν είμαι λάτρης μου είπε ότι γουστάρει πολύ…αρά το μωρό είναι και για χαστουκιά.!!! Όλα σε ένα δηλαδή.
Νομίζω ότι είναι τελικά μια πολύ τίμια επιλογή που δύσκολα θα αφήσει κάποιον ανικανοποίητο.
BILL

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Νέο Μέλος
82
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Sproxe Garsia, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Δεκεμβρίου, 2017
"... μου είπε ότι της αρέσει το BMS "

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
19 Δεκεμβρίου, 2017
αυτο σε πηραξε ρε φιλε?? ολοκλιρη κριτικη σου εξ=κανα να μην πεταξεις χρηματα η λαθοςορολογια που χρησημοποιησα σε ενοχλησε??
21 Δεκεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν με πείραξε κάτι απλά δεν ξέρω τον όρο ΒMS.
Έπρεπε να έχω καταλάβει τι εννοείς?
Παρ' όλα αυτά σε ευχαριστώ που έγραψες ολόκληρη κριτική για να ενημερώσεις εμένα προσωπικά. 'Αλλη φορά μπορείς να μου στείλεις απλά ένα pm.
22 Δεκεμβρίου, 2017
ok επειδη εισαι ευγενης το παιρνω πισω το σχολιο μου!!
καλα χριστουγενα με πολυ υγεια και πολλες χαρες...
δεν μπορω να στειλω ΡΜ και δεν ξερω γιατι!!
29 Δεκεμβρίου, 2017

Τελικα το BMS τι ειναι ρε παιδια ? Μαρκα τσιγαρων ή κατι αλλο ?
30 Δεκεμβρίου, 2017

Φρονώ πως ο φίλος αναφέρεται στο BDSM
30 Δεκεμβρίου, 2017
Έχω την εντύπωση ότι εννοούσε BDSM
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7