Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 47 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

3.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0

Την εποχή που δεν υπήρχε το ιντερνέτ έπαιρνες τηλέφωνο το γραφείο ζήταγες κοπέλα και έκανες το σταυρό σου να σου βγει καλή.
Αν σου ερχόταν καμία εμφανισιακά φόλα την έστελνες πίσω και αν υπήρχε ξενοδοχειακός χρόνος και διάθεση ζήταγες άλλη. Τα πρακτορεία για να αποφεύγουν τις επιστροφές στην έστελνα στο ξενοδοχείο με πολύ καθυστέρηση ώστε να μην υπάρχει χρόνος για επιστροφή. Αν λοιπόν ήσουν έξυπνος για να το σταματήσεις αυτό έστελνες δυο τρεις επιστροφές χωρίς αντικατάσταση και μετά σε σεβόντουσαν και σου έστελνα από την αρχή το καλό κομμάτι. Τώρα που υποτίθεται βλέπεις Φώτο και διαβάζεις κριτικές αυτό πλέον δεν είναι εύκολο να γίνει.
Έτσι και σε αυτή την περίπτωση. Από τον τρόπο που με κοίταξε και μπήκε μέσα στο δωμάτιο κατάλαβα ότι έπεσα σε φόλα. Να την στείλω πίσω δεν μου πήγαινε αφού εγώ την ζήτησα και δεν μου την πρότεινε το γραφείο.
Το κοριτσάκι είναι κοκαλιάρικο κάτι περισσότερο από μικροκαμωμένη, ενάμιση μέτρο ύψος ίσως είναι πολύ, και άκωλη . Ήταν ντυμένη με ξενερωτικό εσώρουχο τύπου κυλόττας.
Καμία διάθεση για συμμετοχή και με εν γένει υποβόσκουσα συμπεριφορά προσβλητική. Η όλη συμπεριφορά της ήταν άντε τέλειωνε να σηκωθώ να φύγω. Εγώ εκεί, λέω μέσα μου, δεκαοχτώ είναι τι διάολο δεν θα τη κάνω να της σηκωθεί; Τρίχες κατσαρές, με τα πολλά και μετά από αρκετό χρόνο σκέφτηκα «ρε μαλάκα τη πάτησες, θα πληρώσεις που θα πληρώσεις χύσε μία τουλάχιστον». Την βάζω στα γόνατα κλείνω τα μάτια μου χαϊδεύοντας το κωλαράκι της προσπαθώντας να το φανταστώ κωλάρα και ξαφνικά ντριν το τηλέφωνο. Πετάγεται η μικρή απαντάει στο τηλέφωνο μου πετάει ένα τελειώσαμε φεύγω. Aρχίζει να ντύνεται και εγώ να κοιτάω την πούτσα μου να πέφτει.
Δεν σας κρύβω ότι αν δεν είχα κάποιες εξαιρετικές συνευρέσεις μεταξύ των οποίων και ένα τρίο το αμέσως προηγούμενο διάστημα μπορεί να μου είχε δημιουργήσει και ψυχολογικά.
Η συμβουλή μου προς τα πρακτορεία είναι ότι αν θέλετε να έχετε σταθερή πελατεία μην έχετε φόλες γιατί μία φόλα παρασύρει όλο το πρακτορείο. Να συζητάτε με τον πελάτη και αν διαπιστώνεται ότι το κατέχει το άθλημα να παίρνετε πρωτοβουλίες και να του στέλνετε από τα καλά κομμάτια ή να μην του στέλνετε αν δεν έχετε την συγκεκριμένη μέρα. Θα χάσετε μία συνεύρεση αλλά θα κερδίσετε ένα πελάτη ίσως και περισσότερους.
Η συνεύρεση μου έγινε δύο μήνες πριν την εποχή που έχουν γραφτεί και άλλες αρνητικές κριτικές. Ίσως από τότε να της έχουν γίνει μαθήματα συμπεριφοράς αλλά η πεποίθηση μου είναι ότι η συγκεκριμένη κοπέλα ούτε τόχει ούτε το γουστάρει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 17, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί