Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 139 10
Call-Girls
326075
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Έχω ξαναγράψει φίλοι συναγωνιστές !! Η Ιόλη είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που δεν θα σου πει όχι σε τίποτα, τιμά τα χρήματα που παίρνει, είναι γλυκιά και χαμογελαστή και μπορείς να κάνεις και μια κουβέντα πριν ή μετά τον αγώνα.
Για μένα, παραμένει η κορυφαία επιλογή διότι:
1) Έχεις αγκαλιά ένα νεανικό κορμάκι (όχι τίποτα ψημένο, ίσως και τσουρουφλισμένο ) με το ελαστικό δερματάκι του που δε θέλει κρέμες και αρώματα για να δείξει
2) Βγάζει λίγη προστυχιά (όχι να σε ξενερώνει) που προσθέτει πολύ στην κάβλα της στιγμής
3) Προσφέρει στενό, νόστιμο κουλουράκι (η αδυναμία μου )
4) Δε λέει όχι σε τίποτα (μέσα στα πλαίσια της λογικής και της καθαριότητας, πάντα): ανάποδη πίπα, κωλογλυφάδα, δονητές, παιχνιδάκια, στριφογυριστά, και ό,τι άλλο τραβάει ο (διεφθαρμένος) νους σας
Καλές γιορτές μικρή μου ! και να γαμάτε καλά αγαπητοί
Για μένα, παραμένει η κορυφαία επιλογή διότι:
1) Έχεις αγκαλιά ένα νεανικό κορμάκι (όχι τίποτα ψημένο, ίσως και τσουρουφλισμένο ) με το ελαστικό δερματάκι του που δε θέλει κρέμες και αρώματα για να δείξει
2) Βγάζει λίγη προστυχιά (όχι να σε ξενερώνει) που προσθέτει πολύ στην κάβλα της στιγμής
3) Προσφέρει στενό, νόστιμο κουλουράκι (η αδυναμία μου )
4) Δε λέει όχι σε τίποτα (μέσα στα πλαίσια της λογικής και της καθαριότητας, πάντα): ανάποδη πίπα, κωλογλυφάδα, δονητές, παιχνιδάκια, στριφογυριστά, και ό,τι άλλο τραβάει ο (διεφθαρμένος) νους σας
Καλές γιορτές μικρή μου ! και να γαμάτε καλά αγαπητοί
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 10, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
νομίζω ότι μετά από αγγελία που έβαλε σε άλλο σάιτ ανέβασε την τιμή στα 120 + 50 το άναλ