Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.8 1 10
Call-Girls
3369
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Άνθρακας ο θησαυρός...βλέποντας τις "βυζαρες" τρελάθηκα αρχικά και σε συνδυασμό με το γλυκό "φατσακι" προσπάθησα επί 2 μέρες να το κανονίσω κάποιο ραντεβού...και σήμερα ήταν η λυπητερή...
πάντα έχεις αυτό το άσχημο προαίσθημα ότι δεν θα κάτσει η μπίλια εκεί που ποντάρεις...και ανοίγοντας τη πόρτα αρχικά λέω όχι και άσχημα...προχωρώντας όμως στο παρασύνθημα διαπίστωσα ότι οι καύλες και οι ορμές δεν κάνουν ποτε καλο...
ένα κοριτσάκι στρουμπουλό με 2 βυζακιά φυσικά κοντά σε αυτό που βλέπετε αλλα όχι τόσο ρετουσαρισμένα με μια πολύ άσχημη μυρωδιά τσιγάρου...που εμενα προσωπικά με χαλάει απίστευτα...
εν ολίγοις ένα πέος στο 15λεπτό να φύγουν τα χοντρά και καμια διαδικασία επανάληψης...αποχώρησα με μια πικρα και αυτολύπηση του προσωρινού ξεπεσμού μου...
Το παραπάνω είναι αποκλειστικά μια δικια μου οπτική γωνια και δεν θέλω σε καμια περίπτωση να επηρεάσω κάποιον με εντελώς διαφορετικά γούστα...
πάντα έχεις αυτό το άσχημο προαίσθημα ότι δεν θα κάτσει η μπίλια εκεί που ποντάρεις...και ανοίγοντας τη πόρτα αρχικά λέω όχι και άσχημα...προχωρώντας όμως στο παρασύνθημα διαπίστωσα ότι οι καύλες και οι ορμές δεν κάνουν ποτε καλο...
ένα κοριτσάκι στρουμπουλό με 2 βυζακιά φυσικά κοντά σε αυτό που βλέπετε αλλα όχι τόσο ρετουσαρισμένα με μια πολύ άσχημη μυρωδιά τσιγάρου...που εμενα προσωπικά με χαλάει απίστευτα...
εν ολίγοις ένα πέος στο 15λεπτό να φύγουν τα χοντρά και καμια διαδικασία επανάληψης...αποχώρησα με μια πικρα και αυτολύπηση του προσωρινού ξεπεσμού μου...
Το παραπάνω είναι αποκλειστικά μια δικια μου οπτική γωνια και δεν θέλω σε καμια περίπτωση να επηρεάσω κάποιον με εντελώς διαφορετικά γούστα...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 13, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
να τις διωχνετε να πανε να δουλεψουν στα μαγαζια, με 20 ευρω στην φυλης δεν θα εβρισκες μια καλυτερη?
εσεις μπορει να το φυσατε το παραδακι, αλλα κανετε ζημια σε μας τους φτωχούς κρατοντας τις τιμες ψηλα.
λιγος αλτρουισμος. για το καλο της ανθρωπότητας. για το καλο του είδους. για το καλο των ανδρων. μην υπερτιματε τοσο τις γυναικες.