Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
151269
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Διαβάζοντας τόσες θετικές κριτικές, είπα και εγώ να δοκιμάσω ραντεβού με την Ελένη.
Οκ, δεν μπορώ να πω, μια χαρά τύπος είναι και συμμετέχει - λεκτικά και στην πράξη - σε καλό βαθμό.
Αλλά.
1ον, αν και σε υποψιάζουν οι φωτογραφίες για τα παραπάνω κιλάκια της, στην πραγματικότητα έχει κάμποσα παραπάνω από όσα κάνουν να φανεί..
2ον, η αίσθηση από μπροστά ήταν αρκετά χαλαρή. Είναι πολλά που έχουν επηρεάσει αρνητικά τη σφιχτότητά της.
Και 3ον, αν και έκανε μπάνιο και πριν και μετά, όταν προχωρήσαμε απ'το στοματικό στην πράξη υπήρχε μια έντονη μυρωδιά που προερχόταν απ'την περιοχή της σε συνδυασμό με το άρωμα του προφυλακτικού που, πέρα από έντονη, ήταν και αρκετά δυσάρεστη...
Επίσης, αφού μπήκα από πίσω και τελείωσα, βγάζοντας το προφυλακτικό... δεν χρειάζεται να σας κάνω εικόνα τι είδα... (δεν διαβάζετε εδώ για να ξενερώσετε) αλλά καταλάβατε...
Περιττό να πω πως, αν και είχαμε χρόνο, δεν είχα διάθεση να προχωρήσω σε 2ο γύρο..
Πέρα από αυτά, προτείνεται μόνο για όσους τους αρέσουν οι μεγαλύτερες και πιο μπαμπάτσικες γυναίκες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Οκ, δεν μπορώ να πω, μια χαρά τύπος είναι και συμμετέχει - λεκτικά και στην πράξη - σε καλό βαθμό.
Αλλά.
1ον, αν και σε υποψιάζουν οι φωτογραφίες για τα παραπάνω κιλάκια της, στην πραγματικότητα έχει κάμποσα παραπάνω από όσα κάνουν να φανεί..
2ον, η αίσθηση από μπροστά ήταν αρκετά χαλαρή. Είναι πολλά που έχουν επηρεάσει αρνητικά τη σφιχτότητά της.
Και 3ον, αν και έκανε μπάνιο και πριν και μετά, όταν προχωρήσαμε απ'το στοματικό στην πράξη υπήρχε μια έντονη μυρωδιά που προερχόταν απ'την περιοχή της σε συνδυασμό με το άρωμα του προφυλακτικού που, πέρα από έντονη, ήταν και αρκετά δυσάρεστη...
Επίσης, αφού μπήκα από πίσω και τελείωσα, βγάζοντας το προφυλακτικό... δεν χρειάζεται να σας κάνω εικόνα τι είδα... (δεν διαβάζετε εδώ για να ξενερώσετε) αλλά καταλάβατε...
Περιττό να πω πως, αν και είχαμε χρόνο, δεν είχα διάθεση να προχωρήσω σε 2ο γύρο..
Πέρα από αυτά, προτείνεται μόνο για όσους τους αρέσουν οι μεγαλύτερες και πιο μπαμπάτσικες γυναίκες, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2ον, για το σχόλιο του excalibur, όντως δεν έχω περάσει και πολλές ώρες στη σελίδα, αλλά ο αριθμός που βλέπει είναι ο χρόνος τον οποίο ήμουν συνδεδεμένος. Και συνδεδεμένος ήμουν μόνο για τις 2 κριτικές που έχω γράψει. Δεν έχω αποθηκευμένα τα στοιχεία μου ούτε και είχα λόγο να συνδεθώ οποιαδήποτε άλλη φορά μπήκα στη σελίδα. Ότι με ενδιέφερε μπορούσα να το δω και χωρίς να συνδεθώ. (Και αν έχεις πάλι διάθεση για έρευνα και αναρωτηθείς πως γίνεται να έγραψα όλη αυτήν την απάντηση και να μην άλλαξε ο χρόνος, αυτή είναι η απάντησή σου)
Αλλά ακόμα και έτσι να ήταν, με συγχωρείτε κιόλας, αλλά δεν ήξερα ότι έπρεπε να περάσω από επιτροπή για να κριθώ κατάλληλος να γράψω για μια εμπειρία μου!..
3ον, αυτή ήταν η δική μου εμπειρία. Αν θέλετε την πιστεύετε. Δεν έχω κανέναν καημό να περάσω από ανάκριση, πόσο μάλλον εδώ!..
Αυτά που με χάλασαν τα είπα. Και το έκανα γιατί μου είχε δημιουργηθεί μια κάπως διαφορετική εικόνα από αυτήν που είδα τελικά όσον αφορά την εμφάνιση. Και δεν είπα ότι είναι κάτι κακό ή όχι, απλά ανέφερα σε τι γούστα ταιριάζει. Και όσον αφορά συμπεριφορά, συμμετοχή και τα συναφή, ξεκαθάρισα πως οι κριτικές ήταν έγκυρες.
Τέλος, αυτό με τη μυρωδιά και τα σχετικά είναι πιθανό απλά να έτυχε σε εμένα. Δεν είπα το αντίθετο. Αυτό δεν το κάνει και ψέμα όμως.
Υ.Γ. popov, όταν και αν ποτέ αξιωθείς να περάσεις από Σκωτία, τότε πες μου κατά πόσο ισχύει το στερεότυπο που αναπαράγεις για να φανείς αστείος. Και για τους Έλληνες ακούγονται πολλά έξω - προφανώς και αυτά αλήθεια θα είναι λοιπόν...
Υ.Γ.2 Ntountara, και να ισχύει αυτό που λες για την ημερομηνία εγγραφής, γιατί να περιμένω ως τώρα να γράψω την κριτική? Τόσα χρόνια είναι κάπως πολλά, δεν νομίζεις? Στα υπόλοιπα και για τη βαθμολογία εξήγησα παραπάνω.
Μήπως να ηρεμήσουν μερικοί λίγο? Σιγά το έγκλημα πια.
Σάμπως νομίζεις ότι είμαι κανένας προμότορας ή κάποιος γλύφτης της Ελένης για να μου κάτσει τζάμπα ή ο,τι άλλο αντάλλαγμα σου περνά από το μυαλό?
Επειδή ασχολιέμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με τους υπολογισμούς εδώ και χρόνια (δεν το προχωράω εδώ μέσα) παρατήρησα ότι γραφτήκατε την ίδια μέρα με την Ελένη (έχω και μνήμη ελέφαντα που να πάρει)....
Επομένως, μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση. Τώρα με αυτό που γράφεις => τόσα χρόνια είναι κάπως πολλά, δεν νομίζεις, μπορείς να το κάνεις λιανά?
Υπονοείς ότι είμαστε συνομίλικοι???
44αρης εγώ....
Ως διαδικτυακή ηλικία είσαι μερικούς μήνες στο φόρουμ κι εγώ είμαι 7.5+ με σχετικά ενεργή συμμετοχή σε πολλές συζητήσεις είτε σε θέματα με κοπέλες, πολιτικά, θρησκευτικά, τώρα το ρίξαμε και στα στοιχήματα....
ΟΚ υπήρχαν και διαστήματα που εξαφανιζόμουνα γιατί έχουμε και προσωπικές ασχολίες, όμως δε μπορώ να σε λάβω σοβαρά υπ' όψιν.
Αν τα έγραφε αυτά κάποιο παλιό μέλος που να έχει πάρει και κάμποσες κοπέλες, θα με έβαζαν σε σκέψη.
Και για να σε μάθω λίγο μπαλίτσα νεαρέ, ακόμη κι αλήθεια να είναι όλα αυτά που γράφεις, εγώ επειδή έχω μάθει να βασίζομαι σε άλλα κριτήρια (δεν τα αναλύω) θα την πάρω την Ελένη......
Το πότε, χμ εξαρτάται από την ίδια.....
Γιατί έχω μάθει να ρισκάρω σε αυτή τη γαμιόλα τη ζωή......
Τι θα χάσω???
100??
200???
Τζόγος είναι οι κοπέλες για μένα, ποντάρεις σε κάποια να σου δώσει αυτά που θες, δεν τα δίνει άντε γεια και πας σε άλλη.
Υ.Γ. Έγινε μαλακία με το κωλοbrowser κι όχι τον πισινό της Ελένης που σου "μύρισε" και πατήθηκε λάηκ, αλλά δεν πειράζει καλό θα σου κάνει για να φαίνεσαι.
ευγε τυπε ... γελασαμε
Your whereabouts?
Αλλά η Ροδινη δεν κατανοεί την Αγγλικην.
Πείτε μου όμως... Γιατί διαφέρει τόσο πολύ η γραφή της απάντησής σας από την γραφή της κριτικής σας;;;
εδώ δεν σε παίρνει...