Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 42 10
Call-Girls 116756
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κάλεσα την Αλεξάνδρα να έρθει στο διαμέρισμά μου και μου είπε πως θάρθει αν της πληρώσω το taxi, όπως και έγινε. Η κοπέλα προτιμά τα ξενοδοχεία Μπιλ και πριβέ -πιθανότατα επειδή μένει στην περιοχή- τα οποία & μου πρότεινε. Είναι Ρωσίδα, μιλάει τέλεια Ελληνικά -8 χρόνια είναι Ελλάδα, είπε.
Με το που την είδα, πέρασε απ το νου μου να την επιστρέψω αλλά Κεφάλι σε τοίχο! δεν το έκανα. Είναι κοντή -γύρω στο 1,5 μέτρο-ογκώδης, ώριμη γυναίκα. Το αντίθετο, απ ότι προτιμώ ως σωματότυπο.....Μαλακία
Σταυροφιλιθήκαμε και πήγε στο μπάνιο. Ήρθε κι άρχισε τα χάδια στο κορμί μου. Αρκετά ερεθιστικά τα χάδια και το ακρογλώσσιο γλείψιμο που δέχτηκα. Αλλά το καλύτερο είναι το τσιμπούκι που έκανε. Έκλεισα τα μάτια κι απολάμβανα!!!! Δεν είναι υπερβολή, πως το απολαυστικό πίπωμα που μούκανε ήταν πάνω από μισάωρο. Με dt, φτυσίματα, γλειφοκώλι, γλειφορούφηγμα αρχιδιών-ε, πουτσοσκάμπιλα. Κι αν δεν είχα γαμήσει πριν 1ώρα τη γκομενίτσα μου, θάχα χύσει στο 5λεπτο.... Κατόπιν πέρασε καπότα, με καβάλησε και καρφωνόταν μανιασμένα στο καυλί μου. Γύρισε σε ανάποδο και συνέχισε πιό ορμητικά. Η "έκρηξη" πλησίαζε κι άρχισα κι εγώ τις γαμευτικές ωθήσεις..... Ύστερα από λίγο, τον έχωσα στο κωλί της...Ματάκι Έκανε πως ζοριζόταν, αλλά ανέβασα στροφές και την ξεκώλιασα στα 4, Ναι! μανιασμένα... Έτσι ήρθε το τέλος. Έβγαλα την καπότα και τα κατάπιε ....ανακουφισμένη. Δεύτερο γαμήσι δεν υπήρξε.

Υ.Γ. Τα λεφτά τα ζήτησε μπροστά. Στη διάρκεια της συνεύρεσης. Τα καβλοβογγητά και οι φωνές της, εμφανώς υποκριτικά.
Η συνεύρεση, έλαβε χώρα προ πολύ καιρού.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
I
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PEODAS, yorkie, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2017
η κριτικη σου ειναι ψευτικη το επιβεβαιωνη η κοπελα ...ποτε δεν βρεθηκες μαζι της και ολα αυτα που γραφεις ειναι εξω απο το προγραμμα της ας το δη ο αντμιν
TK
TASSOS karipidis
27 Νοεμβρίου, 2017
Απο ποτε δινει κολο η κοντουλαΧμμμ;Χμμμ;
27 Νοεμβρίου, 2017
ο ZEFIROS1970 εχει απολυτο δίκιο κανενας δεν εχει πει οτι την πηρε απο τον κωλο και οτι καταπινει

εγς δεν την εχω παρει ποτε αλλα κανει μπαμ οτι ειναι fake η κριτικη
27 Νοεμβρίου, 2017
Είναι κοντή -γύρω στο 1,5 μέτρο-ογκώδης, ώριμη γυναίκα

Κοντή είναι , ογκώδης με τίποτα.

------------
Ύστερα από λίγο, τον έχωσα στο κωλί της

Εδώ το έχασες τελείως
-------------

Μάλλον μούφα κριτική
27 Νοεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι όντως Χμμμ; και από ποτέ πηγενει και σε σπιτια Χμμμ;;;;
f21
f21
28 Νοεμβρίου, 2017
Ραντεβού στο σπίτι Χμμμ;
Ογκώδης Χμμμ;
Γλειφοκωλι Χμμμ;
Πρωκτικό Χμμμ;
Κατάποση Χμμμ;
Θα μας τρελάνεις ρε τύπε Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
28 Νοεμβρίου, 2017
η κριτικη πρεπει να πεσει καλο ειναι να την προσβαλουμε ολοι
TK
TASSOS karipidis
29 Νοεμβρίου, 2017
Η παρούσα κριτική μου έπεσε, όπως μανιωδώς ζητούσαν κάποιοι Κουλ Μαλακία ψευτο-νταβατζακοΑγαπούληδεςΈρωτας
Ανάφερα στον admin τα γεγονότα, κι επειδή είναι ΣΩΣΤΟΣ Ναι! επανήλθε....
ΔΕΝ προσβάλει την κοπέλα, ΔΕΝ υποτιμά όσους έχουν διαφορετική γνώμη, περιγράφει-ΕΙΝΑΙ τα γεγονότα.

Καλά μουνιά στα πέη μας....Ματάκι
Καπέλο
I
ILIAS1339
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8