Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Βγαίνοντας από ραντεβού με άλλη κοπέλα στο γνωστό πλέον ξενοδοχείο που κάνουν incall τα κορίτσια του πρακτορείου, πέτυχα την Loren να μπαίνει γυρνώντας από outcall. Τράβηξε το βλέμμα μου αμέσως καθώς είναι το τρελό γκομενάκι που θα γυρίσεις να κοιτάξεις μέχρι να σου κοπεί ο λαιμός από το στρίψιμο. Την αναγνώρισα με λίγη καθυστέρηση αφού έπρεπε να επεξεργαστώ στον εγκέφαλό μου τις φωτογραφίες των κοριτσιών για να καταλήξω στο ποια είναι τελικά. Ντυμένη στα μαύρα με ψηλοτάκουνα μποτάκια και τα μαλλιά πιασμένα κότσο, χωρίς makeup και μια απίστευτα στητή κωλάρα που δεν δίνει, με καύλωσε σε βαθμό που παρότι είχα μόλις βγει από ραντεβού έγραψα στο πρακτορείο και την έκλεισα άμεσα.

Ανεβαίνοντας με το ασανσέρ σκέφτηκα ότι αν είχα πέσει έξω στην "μαντεψιά μου" θα έκανα μεταβολή και θα έφευγα. Όταν όμως άνοιξε την πόρτα επιβεβαίωσα ότι είχα πέσει μέσα. Χωρίς makeup με τα μαλλιά ριχτά αυτή τη φορά σε κερδίζει με το πλατύ χαμόγελο της και τις καστανές ματάρες της. Η πιο αντιπροσωπευτική φωτογραφία προσώπου είναι αυτή με το άσπρο φόρεμα. Σώμα κοντοπούτανου πολύ σφιχτό σε κοιλιά, πόδια και κώλο λόγο συχνής ενασχόλησης με το γυμναστήριο. Βυζιά γεμάτα Β+ με σιλικόνη αλλά πολύ όμορφα και στην αφή.

Υπηρεσίες, με εξαίρεση ότι δάκτυλα στον κώλο δεν αφήνει ούτε για αστείο, τα υπόλοιπα, τα πάντα όλα. Συμμετοχή πολύ ενεργητική σε ιεραποστολικό, cow, κουταλάτο, doggy. Πίπα υγρή πολύ βαθιά με χέρι στην αρχή αλλά αν της το τραβήξεις το καταλαβαίνει και δεν ξαναβάζει. Είναι ευγενικότατη με πολύ ζεστό χαμόγελο που ομορφαίνει περισσότερο τα ήδη όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Καλό social λόγω above the average Αγγλικών.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 30, 2017
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
busterd
Τιμημένος
Εγγραφή:
17 Οκτ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
51
Likes:
6.540
Πόντοι:
10.617
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Blizardeye, Dirty69, satyrus και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού