Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 22 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την Sara (με το υπέροχο "πραγματικό" όνομα) την έχω συναντήσει κάμποσες φορές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Σαν ανακεφαλαίωση θα έλεγα πως προτείνεται περισσότερο σε GFE οπαδούς, που τους τραβάει ο συγκεκριμένος σωματότυπος καθώς η κοπέλα είναι στα όρια του skinny. Ηλικία γύρω στα 25, περίπου 1.65 ύψος, λίγο πιο αδύνατη από την τελευταία φορά που την είχα δει(πρέπει τώρα να είναι 46-47 κιλά, αλλά όχι κοκαλιάρα), λίγο πεσμένο βυζάκι, αγύμναστη αλλά το σώμα είναι οκ (νιάτα βλέπετε) γλυκιά φατσούλα, πιο κοριτσάκι από κοντά - θα έλεγα πώς μοιάζει λίγο με την Ιννα από YourAngels, αν και η Sara είναι πιο όμορφη, πάντως μοιάζουν αρκετά.
Δεν θα σου δημιουργήσει θέματα, είναι δεκτική, μπορείς να τη ζορίσεις και λίγο παραπάνω αλλά νομίζω ότι είναι πιο πολύ για GFE και πιο χαλαρές καταστάσεις. Εκεί είναι το στοιχείο της, αγκαλίτσες, φιλάκια, πιπούλες, χαμουρέματα, αλλαγή στάσης και ξανά πάλι από την αρχή.
Καθαρή, περιποιημένη, προσεκτική, όλα οκ. Μπορείτε και για μεγαλύτερο πρόγραμμα νομίζω, για όσους αρέσκονται σε πολύωρα ραντεβού καθώς είναι εύκολη η επικοινωνία μαζί της (ελληνικά, αγγλικά, ρωσικα ).

Εν κατακλείδι, καλή φάση η μικρή ...και το γραφείο όπως πάντα άψογο !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
240€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί