Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 1 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η περιπέτεια ξεκίνησε από χθες... αυτή που είχα βάλει στο μάτι ήταν off για ένα μήνα! Η επόμενη είχε περίοδο. Κανονίζω τελικά με μια τρίτη. Το απόγευμα τρώω sms ακύρωσης λόγω προσωπικού προβλήματος της κοπέλας, ευτυχώς με έγκαιρη ενημέρωση από το γραφείο. Ακολουθούν 2 απεγνωσμένες προσπάθειες να κλείσω ραντεβού και έρχομαι αντιμέτωπος με την απαράδεκτη συμπεριφορά άλλου γραφείου που πλασάρει επώνυμες και μοντέλα. Συνειδητοποιώντας με τρόμο ότι δεν θα γαμήσω έτσι όπως πάει η δουλειά Χμμμ;, καταλήγω -για πρώτη φορά- σε κορίτσι που δεν είχε καμία κριτική. Και ενώ σκεφτόμουν τί γκαντεμιά με δέρνει Κεφάλι σε τοίχο!, τελικά αποδείχθηκε ότι όλα έγιναν για καλό. Για πολύ καλό...

Λοιπόν το Μολδαβάκι είναι όμορφο, νεαρό, με σφικτό σώμα και βελούδινο δερματάκι φτιαγμένο για φίλημα. Μην περιμένετε τα ράστα μαλλιά των φωτογραφιών, είναι πλέον ξανθιά και με άλλο χτένισμα. Στο social θα μπορέσετε να πείτε πολλά...αν μιλάτε ρώσικα. Ελάχιστα αγγλικά, όμως είναι εύθυμο πλάσμα, που γελάει και χαμογελάει και σου πετάει και ρώσικα περιμένοντας να καταλάβεις τί είπε. Εγώ έλεγα "ντα" και συνεννοηθήκαμε άριστα Μεγάλο χαμόγελο.

Η ρώγα-δακτυλήθρα πολύ χαρακτηριστική, κοσμεί ένα φυσικό σφριγηλό στήθος που δεν είναι μεγάλο, άλλα είναι καλοσχηματισμένο. Κωλαράκι αξιολάτρευτο πραγματικά, το οποίο στήνεται έξοχα. Μουνάκι γουλί με παχιά κάπως μουνόχειλα. Η γλώσσα μου χάθηκε μέσα του αρκετή ώρα. Πολύ θετικό για μένα ότι δεν είχε θεατρινισμούς και υπερβολικές αντιδράσεις κατά τη διάρκεια του γλειψίματος αλλά τρυφερές, αισθησιακές κραυγούλες. Και ενώ έγλειφα τα τρυφερά ποδαράκια ως αρρωστημένος ποδολάγνος, με ξεβρακώνει, αρπάζει το πέος και αφού σάλιωσε καλά τον αντίχειρά της, αρχίζει ένα κυκλικό μασάζ στο ψωλοκέφαλο, ενώ κοιτούσε με παιχνιδιάρικο βλέμμα. Ακολούθησε πίπα καλούτσικη, αλλά με αρκετό χεράκι. Έχει περιθώρια βελτίωσης.

Αυτό που με τρέλανε όμως ήταν τα γλωσσόφιλα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με δική της πρωτοβουλία και πολύ πάθος! Ώπα λέω, να σου η ψευδαίσθηση ότι είσαι στο κρεβάτι με τον έρωτά σου! Η κοπέλα είναι ο ορισμός του girlfriend experience. Με αυτά και αυτά δεν επεδίωξα σφυροκόπημα, αδιαφόρησα για reverse cowgirl, αεροπλανικά και ακροβατικά και περιορίστηκα σε στάσεις σφοδρού έρωτος Ντροπή: να είσαι μέσα στο ζεστό μουνάκι της, να σε φασώνει χωρίς αύριο και να σε αγκαλιάζει σφιχτά με τα πόδια, σπρώχνοντάς σε πιο βαθιά μέσα της! Ο-Ν-Ε-Ι-Ρ-Ο. Αυτά ισχύουν για εμένα βέβαια. Για κάποιον παίκτη που αρέσκεται να αφήνει το μουνί στο κομοδίνο από το σκληρό γαμήσι, δεν ξέρω πώς θα τα πήγαινε, αν και τις λίγες στιγμές που ανέβασα εντάσεις, όχι μόνο δεν δυσανασχέτησε, αλλά έδειξε να το απολαμβάνει. Εγώ το κατευχαριστήθηκα πάντως.

Τέλος να πω ότι στο γραφείο ήταν άκρως εξυπηρετικοί και με πολύ ευγένεια. Όχι σαν κάτι άλλα celebrito-γραφεία (και καλά) που σου κάνουν χάρη που σου μιλάνε κιόλας. Βρε ουστ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
eridon1877
Ανώτατος
48
Πόντοι:
10.690
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, TOMCRUISE, rdeliaris και 22 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2017
Μπράβο φίλε, άψογη κριτική. Πρέπει όμως να πεις κ σε ποιο γραφείο αναφέρεσαι. Όχι μόνο για να έχουμε εμείς το νου μας, αλλά κυρίως μπας κ βάλουν μυαλό κ αλλάξουν λίγο τη συμπεριφορά τους.
06 Οκτωβρίου, 2017
Τελικά τα Μολδαβάκια είναι πολύ καυλιάρικα και θερμά ... όλες μου οι εμπειρίες με Μολδαβές ήταν υπέροχες ... ωραία κριτική φίλε και τα δαχτυλάκια που βλέπω για πολύ γλύψιμο και παιχνίδια !!!
06 Οκτωβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι αρχηγέ μου, όπως τα λες. Glitter κοκκινο βερνίκι στα ποδοδακτυλάκια είχε το κορίτσι, για μας που το εκτιμάμεΜατάκι
06 Οκτωβρίου, 2017

Ευχαριστώ φίλε, δεν μου αρέσει ο καταγγελτικός τόνος, αλλά έχεις δίκιο, αυτά πρέπει να λέγονται. Θα το πω στο περίπου, αναφέρομαι σε γραφείο που πλασάρει διάσημα μοντέλα και τηλεοπτικές περσόνες.Δεν θα ήθελα να τους ονοματίσω ευθέως.
07 Οκτωβρίου, 2017

Νομίζω ήσουν σαφής..Καπέλο
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5