Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 246 10
Call-Girls
361420
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συναντήθηκα με την Άννα πριν λίγο καιρό σε γνωστό ξενοδοχείο γαμηστρωνα. Αρχική εντύπωση αποκαρδιωτική! Η κοπέλα δεν είναι όμορφη. Ενδεχομένως δεν λογίζεται καν σαν μέτρια αναλόγως τα στάνταρ του καθενός. Σίγουρα δεν είναι η κοπέλα που θα γύριζες να κοιτάξεις σε κάποιο μπαρ.
Στο σώμα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς υπάρχει μια ελαφρά πλαδαρότητα και πεσμένα βυζιά. Ευτυχώς ο κώλος της στέκει στο ύψος του! Από κιλά δεν έχει πάνω από το κανονικό και οι φωτο εδώ είναι αληθινές.
Το καλύτερο της είναι σίγουρα η συμμετοχή στο σεξ καθώς πρόκειται για απόλυτο εργάτη του είδους. Κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει χωρίς “μα-μου”. Θα έλεγα ότι το παίρνει σχεδόν σαν προσωπική πρόκληση το να σε κάνει να περάσεις καλά. Πολύ καλή πίπα με τεχνική και πάθος που ολοκληρώνεται με CIM στο οποίο τα καταπίνει. Επίσης αντέχει σφυροκόπημα με τις ώρες σε κάθε πιθανή στάση.
Το μεγάλο δράμα ήταν η επικοινωνία. Όχι η γλώσσα καθώς η κοπέλα δηλώνει Ελληνίδα (μάλλον Αλβανίδα) και μιλάει άπταιστα. Αλλά το τι λέει! Όλες τις οι κουβέντες έχουν να κάνουν με γαμήσια, πούτσες, τι κάνουν άλλες CG, γιατί αυτή είναι καλύτερη από τις άλλες, πως την πήδηξε ο προηγούμενος και άλλα τέτοια που για εμένα είναι εξόχως ξενερωτικά.
Εν κατακλείδι, η κοπέλα την ιδρώνει την φανέλα και με €80 το ραντεβού τα λεφτά της τα αξίζει από αυτό και μόνο. Αν δεν σαν ενοχλεί η (επιεικώς) μέτρια εμφάνιση και η λογοδιάρροια για γαμήσια και πούτσες θα ξεμπουκώσετε καλά.
Στο σώμα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα καθώς υπάρχει μια ελαφρά πλαδαρότητα και πεσμένα βυζιά. Ευτυχώς ο κώλος της στέκει στο ύψος του! Από κιλά δεν έχει πάνω από το κανονικό και οι φωτο εδώ είναι αληθινές.
Το καλύτερο της είναι σίγουρα η συμμετοχή στο σεξ καθώς πρόκειται για απόλυτο εργάτη του είδους. Κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει χωρίς “μα-μου”. Θα έλεγα ότι το παίρνει σχεδόν σαν προσωπική πρόκληση το να σε κάνει να περάσεις καλά. Πολύ καλή πίπα με τεχνική και πάθος που ολοκληρώνεται με CIM στο οποίο τα καταπίνει. Επίσης αντέχει σφυροκόπημα με τις ώρες σε κάθε πιθανή στάση.
Το μεγάλο δράμα ήταν η επικοινωνία. Όχι η γλώσσα καθώς η κοπέλα δηλώνει Ελληνίδα (μάλλον Αλβανίδα) και μιλάει άπταιστα. Αλλά το τι λέει! Όλες τις οι κουβέντες έχουν να κάνουν με γαμήσια, πούτσες, τι κάνουν άλλες CG, γιατί αυτή είναι καλύτερη από τις άλλες, πως την πήδηξε ο προηγούμενος και άλλα τέτοια που για εμένα είναι εξόχως ξενερωτικά.
Εν κατακλείδι, η κοπέλα την ιδρώνει την φανέλα και με €80 το ραντεβού τα λεφτά της τα αξίζει από αυτό και μόνο. Αν δεν σαν ενοχλεί η (επιεικώς) μέτρια εμφάνιση και η λογοδιάρροια για γαμήσια και πούτσες θα ξεμπουκώσετε καλά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Δεν εχει παραπάνω κιλά ; τι εννοείς ;;;;; η κοπέλα είναι αδύνατη απλά ! Ποιος μίλησε για παραπάνω κιλά ;
Ελληνίδα είναι , εχει τύχει να δω ταυτότητα ;)
Πιο πολυ όμως μου κάνει εντύπωση γι αυτά που λες ότι λέει ....όσες φορές ειχα πάει να της πιάσω κουβέντα για ντουέτο κτλ πάντα μου έλεγε πως δεν ξέρει καμμία από το χώρο και ποτέ για το τι έκανε πριν .
Γι αυτο σου λέω . Άλλη είδες . Δεν παίζει
Απλά κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν. Κακό είναι? Πρέπει όλοι να ξετρελαινόμαστε με την ίδια κοπέλα?
Στην τελική δεν έγραψα και "μείνετε μακριά" ή "πεταμένα λεφτά" που γράφουν κάποιοι άλλοι. Τουναντίον έγραψα ότι η κοπέλα τα τιμά τα λεφτά της. Έχετε σκεφτεί την πιθανότητα, απλά να την πέτυχα σε κακή μέρα??? Γιατί και αυτό παίζει. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη από εσάς δεν σημαίνει έχει πονηρούς σκοπούς ή κρυφή ατζέντα. Χαλαρώστε λίγο.
@sexopolemistis Δεν ξέρω τι ζόρι τραβάς και σε ότι κριτική γράψω πας και κοτσάρεις ένα fake από κάτω????