Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 68 10
Call-Girls
151264
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν απωθημένο μου και οταν είδα οτι πηγε σε γραφείο, εκανα το παν να την συναντήσω οπως και εγινε.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για Παρασκευή βραδυ, μιας και πρωι που ηθελα δεν μπορούσε λογο μετακόμισεις που θα εκανε σ/κ.
Ηρθε στην ωρα της απλα ντυμένη χωρις να ειναι κατι το ιδιαίτερο, σίγουρα δεν ηταν αυτο που περίμενα, δηλαδή να εχει τον αέρα της γυναικας και την λάμψη που φαίνονταν στης φωτογραφίες.
Αφου συστήθηκαμε γδύνεται και παει για ντουζακι,αφου τελείωσε ηρθε στο κρεβατι,πεταει την πετσέτα και ερχετε διπλα μου στο πολύ 'χαλαρό', της λεω ψιθυριστά...θελω να παιξεις μαζι μου και λεει..."τι θες να σου κανω", τρώω το πρώτο σκάλωμα παω να την αγκαλιάσω και να την φιλησω...χαλαρά παλι, την ρωτάω εχεις καποιο θέμα και μου λεει..."οχι αλλά δεν το εχω με τα φιλιά", εκει λεω την φαγαμε την φόλα, απο κει και περα δεν ειχα κεφι για πολλά πράγματα, μου εκανε μια αξιόλογη πίπα, περιποιηθηκα το μουνι της (πεντακαθαρο) που έδειξε οτι το γουστάρει, 5' καβάλημα και τέλος.
Στον δευτερο γυρω μια απο τα ίδια, μιας και είχα κλείσει για 2 ωρες.
Στην δικη μου περίπτωση αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός, δεν ξερω τη έφταιξε αλά πέταξα 290 € χωρις να παρω κάτι, αν στο προφιλ της έγραφε οτι δεν δινει φιλιά (αφου τα εδινε με το στανιο)θα τα γλύτωνα και ειναι η δεύτερη φορά που γίνετε αυτη η γκελα απο το συγκεκριμένο γραφειο!
Να είστε καλά και να γαματε...καλύτερα.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα για Παρασκευή βραδυ, μιας και πρωι που ηθελα δεν μπορούσε λογο μετακόμισεις που θα εκανε σ/κ.
Ηρθε στην ωρα της απλα ντυμένη χωρις να ειναι κατι το ιδιαίτερο, σίγουρα δεν ηταν αυτο που περίμενα, δηλαδή να εχει τον αέρα της γυναικας και την λάμψη που φαίνονταν στης φωτογραφίες.
Αφου συστήθηκαμε γδύνεται και παει για ντουζακι,αφου τελείωσε ηρθε στο κρεβατι,πεταει την πετσέτα και ερχετε διπλα μου στο πολύ 'χαλαρό', της λεω ψιθυριστά...θελω να παιξεις μαζι μου και λεει..."τι θες να σου κανω", τρώω το πρώτο σκάλωμα παω να την αγκαλιάσω και να την φιλησω...χαλαρά παλι, την ρωτάω εχεις καποιο θέμα και μου λεει..."οχι αλλά δεν το εχω με τα φιλιά", εκει λεω την φαγαμε την φόλα, απο κει και περα δεν ειχα κεφι για πολλά πράγματα, μου εκανε μια αξιόλογη πίπα, περιποιηθηκα το μουνι της (πεντακαθαρο) που έδειξε οτι το γουστάρει, 5' καβάλημα και τέλος.
Στον δευτερο γυρω μια απο τα ίδια, μιας και είχα κλείσει για 2 ωρες.
Στην δικη μου περίπτωση αποδείχτηκε άνθρακας ο θησαυρός, δεν ξερω τη έφταιξε αλά πέταξα 290 € χωρις να παρω κάτι, αν στο προφιλ της έγραφε οτι δεν δινει φιλιά (αφου τα εδινε με το στανιο)θα τα γλύτωνα και ειναι η δεύτερη φορά που γίνετε αυτη η γκελα απο το συγκεκριμένο γραφειο!
Να είστε καλά και να γαματε...καλύτερα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2017
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
290€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Σ ευχαριστώ πάντως για την κριτική γιαβρί μου...
Απο τη στιγμη που εχουν συμφωνηθει οι προσφερομενες υπηρεσιες, δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για να μην δωθουν προς τον πελατη.
Εξαιρεσεις μονο στα αυτονοητα, δλδ. να ειναι ο αλλος μεθυσμενος, βιαιος, βρωμικος, η να ζητησει κατι επικινδυνο η εκτος συμφωνημενων υπηρεσιων.
Εδώ εχει συμβει με κοριτσι της δουλειάς τη μια να κοντεύει να με πνίξει στα γλωσσοφιλα και αλλη φορα λες και είμασταν μαλωμένοι.
Ιςως να το ψάξετε μεςα απο pm την δεν πήγε καλα. Σιγουρα υπαρχει καποιος λόγος.
Ρε σεις, πάτε σε οδοντίατρο και να μυρίζετε;