Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 244 10
Γενική βαθμολογία
 
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Το ραντεβου κανονιστηκε σχετικα ευκολα με ενα τηλεφωνακι κ 1 sms και η κοπελα ηρθε στην ωρα της!!!Ανοιγω την πορτα κ βλεπω ενα σχετικα κακο προσωπο αλλα με πολυ ωραιο σωμα αλλα το παν για εμενα ηταν η θετικη της αυρα και ηταν παρα πολυ ορεξατη κ μιλουσαμε σαν να γνωριζομασταν χρονια!!ΟΜΩΣ ενα ΠΟΛΥ μεγαλο αρνητικο ηταν οτι η κοπελα δεν πηγε για μπανιο για οτι οπως ειπε ειχε κανει προηγουμενως σε ενα αλλο δωματιο(προσωπικα για μενα μεγαλο ΦΑΟΥΛ)
Στα του αγωνα η πιπα της ειναι φανταστικη κ πολυ υγρη κ δεν κ παρα πολυ μεγαλη εμφαση κ στα μπαλακια οπου μπορει να τα γλειφει με τις ωρες!Στο σεξ δεν λεει σε τπτ οχι αλλα δεν παιρνει κ πρωτοβουλιες κατι που περιμενα απο μια κοπελα π βρισκεται καιρο στον χωρο!Στο social θελει μεγαλη προσοχη γιατι μιλαει αρκετα και επισης υπαρχει μια νευρικοτητα γιατι συνεχως ρωταει αν αυτο π κανει σ αρεσει και αν περνας καλα αλλα αυτο γινεται σε υπερβολικο σημειο!
Αυτα απο εμενα ελπιζω να βοηθησα και να γαματε καλα!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2017
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
30
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, haker301978(1), mad_max και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2017
δηλαδή βρε αδερφέ πήγε με τον άλλον.. δεν έκανε μπάνιο και άλλαξε δωμάτιο και ήρθε σε σένα? Αυτό δεν είναι φάουλ... είναι απευθείας κόκκινη ρε φίλε!
27 Σεπτεμβρίου, 2017
Φίλε καλά τα περι εμφάνισης, διάθεσης κτλ είναι υποκειμενικά προφανώς....Στα περί ντους μου έκανε εντύπωση αυτό που λες. Επειδή την έχω δεί παααααρα πολλές φορές, ούτε μια δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ίσα ίσα που περνάει και πολύ ώρα στο ντους. Δικά της αφρόλουτρα, Listerine κτλ.
27 Σεπτεμβρίου, 2017
Θελω να ξεκαθαρισω κατι για να μην μενουνε λανθασμενες εντυπωσεις ΠΟΤΕ δεν κανω κατι αν πρωτα δεν κανω μπανακι.ΑΥΤΟ το γνωριζουνε ολοι οσοι με εχουνε συναντησει ειναι ορος απαραβατος για μενα οπως ειναι και η προφυλαξη στο σεξ......
27 Σεπτεμβρίου, 2017
στο πρωτο ραντεβου αφου εμαθε τι με αρεσει ρωτοντας συνεχεια, στο επομενο εγω απλως απολαμβανα τις υπηρεσιες της ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
D
demon14
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4