Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 171 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ξεκινάω ανάποδα, με τις βαθμολογίες που δεν μπορώ να βάλω και είναι: προσωπάρα 9 με τάσεις 10, κορμί 9, διάθεση/συμμετοχή κοντα στο 20 !!!
Τηλέφωνο και τσακ μπαμ ραντεβού στο κέντρο. Μη βάλεις σουτιέν της λέω να χαζέψω βυζάρες, οκ διαβεβαίωση...
και κυλοτάκι μαύρο/δεν θέλω να το βγάλεις, οκ έχω το κατάλληλο για σένα - θα δεις !!
βρε βρε για να δούμε...
άνοιγμα πόρτας - έμφραγμα - μ@@ναρος - εγκεφαλικό - στοπ
χαμόγελο - φιλί - αγκαλιά - κάτσε βρε να μπούμε μέσα!! - γλωσσόφιλα - στοπ
πίπα βαθιά - δυνατή - τρέμουλο λέω - όχι μωρό μου στο 5λεπτο!!/γύρνα στα τέσσερα - κωλάρα απίστευτη - κυλοτάκι με άνοιγμα να γ@μάς και να τραβάς - κραυγές/ιδρώτας/σπρώξε να φωνάζει - λήξη πρώτου μέρους στα τέσσερα με καύλα λέμε, στα όρια του pse - στοπ!!
δεύτερο μέρος άλλη κατερίνα gfe - αγκαλίτσες - φιλάκια - ανόρθωση - ιεραποστολικό - αμαζόνα/βυζάρες ζούληγμα άλλο πράγμα λέω - ένα τέταρτο και βάλε καβαλάρισα, χόρτασα γυναικάρα - γύρισμα έξοδος προφυλακτικού και πίπα ανελέητα ηδονική μέχρι που τα πήρε όλα στο στόμα με το χαμόγελο στα χείλη !!! αξία ανεκτίμητη...στοπ
λίγα λόγια: πανέμορφη baby face νεαρότατη κοπέλα - σώμα λεπτό με καμπύλες γυναίκας - γα@@σι ώριμο, αληθινό, με συμμετοχήηηηηη λέμε.
συστήνεται για 1,5 ώρα τουλάχιστον για να δείτε και τα 2 "πρόσωπα". και το gfe (διαπρέπει) και το πιο πρόστυχο.
μπήκε στο καρνέ με χαρακτηριστική άνεση...
μην ξεχάσω...ΒΥΖΑΡΕΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα