Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 31 10
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Μάρθα είναi ωραία γυναίκα. Η πλειοψηφία των γυναικών που έχουν περάσει τα πενήντα δεν έχουν το κορμί της.
Αυτό που μου αρέσει κάθε φορά που την συναντώ είναι τα ίσια και μακριά πόδια της.
Το γεγονός ότι είναι ψηλοκάβαλη προσθέτει πόντους στην ούτως ή άλλως εντυπωσιακή της εμφάνιση ειδικά σε όσους την συναντούν πρώτη φορά.
Το μεγάλο στήθος της βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και οι επιδόσεις της στο σεξ είναι σταθερές διαχρονικά.
Αν βέβαια περιμένεις ότι θα σε βάλει κάτω να σου πετάξει τα μάτια έξω, πρέπει να προσπεράσεις.

Η Μάρθα είναι υπάκουη και καθοδηγήσιμη στο κρεβάτι. Κατά τη διάρκεια της πίπας δεν ρουφάει μόνο, αλλά ακούει προσεκτικά τις οδηγίες και τις εφαρμόζει άμεσα. Ανάσκελα με τα πόδια ψηλά νομίζεις ότι θα ξύσει το ταβάνι όμως όλα τα λεφτά είναι στο πισωκολλητό. Αντέχει τις γρήγορες πουτσιές και είναι ωραίο να βλέπεις αυτούς τους βύζους να κουνιούνται στο ρυθμό σου.

Στη συνάντηση μας παίχτηκε πίπα-μουνί σε δύο γύρους. Δεν τα καταπίπει αλλά τα φτύνει.
Το ίσως που γράφω στο ερώτημα αν θα την συναντήσω ξανά είναι διότι μετά τα 3 ραντεβού γίνεται δεσμός και επειδή θα ήθελα να βάλει και το κωλί της στο μενού.
Με κώλο ναι θα ξαναπάρω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gari10
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mixalis mixoy, chris1955, ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Σεπτεμβρίου, 2017
φιλε gari την επομενη φορα που θα την συναντήσεις θα τις δωσεις συν 20 για πρωκτικο και θα ευχαριστηθείς μια πολύ καλη κωλοτρυπιδα ανετα,εγω την εκοψα την μαρτα μετα από καποια ραντεβού,οχι επειδή δεν είναι ωραια γυναικα,αλλα επειδή παρακολουθώ και εσενα τα τελευταια χρονια και εισαι ορθολογιστης οικονομετρης,ετσι καπως είμαι και εγω τα βαζουμε λοιπον κατω και λεμε 60 πρόγραμμα,συν 20 αναλ συν 25 χονδρικα το χοτελι μας κανουνε 105 ευρω,εαν π.χ συνεχιζουμε να τα δινουμε τακτικα σε μια γυναικα που εδώ και χρονια εχει περασει τα 50 ετη,καποια στιγμη θα καζαντησουμε να δινουμε 200 και 250 ευρω σε μια πολύ μετρια 35αρα 40αρα,δεν θελω να θυμωσει η κυρια μαρτα αλλα πρεπει να λεγονται και καποιες αληθειες,,,,......
review reaction 1 μορφονιος
21 Σεπτεμβρίου, 2017
Υπάρχει στο μενού με έξτρα πάντα Ματάκι
A5
alex 50 28
25 Σεπτεμβρίου, 2017
μπορεί να υπάρχει ο κώλος στα εξτρά ασχέτως αν δεν μου έχει προταθεί
αυτό που εννοούσα είναι να μπει χωρίς καμία επιβάρυνση
12 Οκτωβρίου, 2017
Υπαρχει και δευτερο τηλεφωνο εκτος απο αυτο στη Γλομπεο σελιδα γιατι δεν απανταει εδω και 2 μερες σε μνμ
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4