Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.4 8 10
Call-Girls
56354
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Μαρίνα είναι μια μεστωμένη 40αρα μπουτού, κλασική σλαβόφατσα.
Το ραντεβού μας κανονίστηκε εύκολα και άμεσα στα νότια προάστεια και το επεδίωξα ώστε να αποφορτιστώ από την ένταση εκείνης της ημέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που την συναντώ, διότι μπορεί η Μαρίνα να μην είναι καλλονή όμως είναι εργαλείο.
Της πρότεινα και κάναμε ντους μαζί και η αποφόρτιση ξεκίνησε στο μπάνιο λίγα λεπτά μετα με θαρραλέα πίπα.
Είναι μαστόρισσα στην πίπα, βυζιανιάρει, γλύφει, σκαμπιλίζει και καταλαβαίνει άμεσα τι θες.
Έτσι λοιπόν εντόπισε το πρόβλημα, ξεκίνησε το ρούφηγμα και δεν άργησα να την χύσω στο στόμα.
Δεν τα κατάπιε, αλλά περίμενε να βγω από το ντους για να τα φτύσει στη λεκάνη.
Έκανε και κάποιες γαργάρες που εγώ τις βρίσκω διασκεδαστικές ηχητικά.
Αράξαμε στο κρεβάτι και μου ξεκίνησε μασαζάκι χαλαρό στην πλάτη.
Αφού γύρισα ανάσκελα βάλαμε τσοντούλα στην τιβι και ξεκινησε την πιπίλα.
Ήμουν κουρασμένος εκείνη τη μέρα και ευχαρίστως θα την άφηνα να με πιπάρει μέχρι να τελειώσω,
όμως ο καθρέπτης άλλαξε το σχέδιο διότι αποτύπωσε το ωραίο κωλοστήσιμο της Μαρίνας.
Έβγαλα το καβλί μου από το στόμα της και το προετοίμασα για το μουνάκι της φορώντας καπότα.
Η Μαρίνα σύρθηκε ευλαβικά στην ακρούλα του κρεβατιού.
Το πισωκολλητό είναι από τις πιο ωραίες στάσεις.
Αν έχεις καθρέπτη πίσω σου ή πλάι σου και κοιτάς τι κάνεις
χύνεις με το κιλό και σύντομα.
Να σαι καλά Μαρίνα!
Το ραντεβού μας κανονίστηκε εύκολα και άμεσα στα νότια προάστεια και το επεδίωξα ώστε να αποφορτιστώ από την ένταση εκείνης της ημέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που την συναντώ, διότι μπορεί η Μαρίνα να μην είναι καλλονή όμως είναι εργαλείο.
Της πρότεινα και κάναμε ντους μαζί και η αποφόρτιση ξεκίνησε στο μπάνιο λίγα λεπτά μετα με θαρραλέα πίπα.
Είναι μαστόρισσα στην πίπα, βυζιανιάρει, γλύφει, σκαμπιλίζει και καταλαβαίνει άμεσα τι θες.
Έτσι λοιπόν εντόπισε το πρόβλημα, ξεκίνησε το ρούφηγμα και δεν άργησα να την χύσω στο στόμα.
Δεν τα κατάπιε, αλλά περίμενε να βγω από το ντους για να τα φτύσει στη λεκάνη.
Έκανε και κάποιες γαργάρες που εγώ τις βρίσκω διασκεδαστικές ηχητικά.
Αράξαμε στο κρεβάτι και μου ξεκίνησε μασαζάκι χαλαρό στην πλάτη.
Αφού γύρισα ανάσκελα βάλαμε τσοντούλα στην τιβι και ξεκινησε την πιπίλα.
Ήμουν κουρασμένος εκείνη τη μέρα και ευχαρίστως θα την άφηνα να με πιπάρει μέχρι να τελειώσω,
όμως ο καθρέπτης άλλαξε το σχέδιο διότι αποτύπωσε το ωραίο κωλοστήσιμο της Μαρίνας.
Έβγαλα το καβλί μου από το στόμα της και το προετοίμασα για το μουνάκι της φορώντας καπότα.
Η Μαρίνα σύρθηκε ευλαβικά στην ακρούλα του κρεβατιού.
Το πισωκολλητό είναι από τις πιο ωραίες στάσεις.
Αν έχεις καθρέπτη πίσω σου ή πλάι σου και κοιτάς τι κάνεις
χύνεις με το κιλό και σύντομα.
Να σαι καλά Μαρίνα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
ΥΓ οι ουκρανες χωρις να θελω να θιξω τις άλλες εθνικότητες του επαγγέλματος είναι πολύ ερωτικες και καυλιαρες,μπορει να υστερούνε σε μποι και αρχοντια από τις ρωσιδες σε σωματοτυπο και νταρντανοσυνη από πολωνες λιθουανες λεττονες,αλλα είναι το κατι άλλο σε υπηρεσίες,αυτα από 20 πλασ χρονια στο κουρμπετι.......