Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 184 10
Call-Girls
756913
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Τώρα στη καταιγίδα των κριτικών για την κουκλίτσα, άντε να βάλουμε και εμείς τον οβολό μας να το στηρίξουμε το κορίτσι στο τίμιο αγώνα του
Την Αντριάνα τη ξέρω κάνα 2χρονο (ας είναι καλά ο Πατέρας που μου τη γνώρισε)...
Οι φώτος που βλέπετε, δείχνουν τούμπανο, και αυτό ακριβώς είναι, ΣΚΥΛΙ του ΠΟΛΕΜΟΥ που (αρκετές φορές) γουστάρει να γαμιέται, και όταν η χημεία είναι σωστή, γίνεται ΠΟΡΝΟΝΤΙΒΑ
Στο πορτφόλιό της γουστάρει κάργα γκάγκινγκ, ασσφάκινγκ, φίστινγκ, τάπινγκ, γλύφτινγκ, κάμασούτραγκινγκ, και ΟΛΑ αυτά King Size
Γιά μένα είναι μιά από τις καλύτερες επαγγελματίες του χώρου, αξίζει το δωράκι της και βγάζει τρελά γούστα
Πολύ τυχεροί οι Αθηναίοι...
Οι Σαλονικιότες ας της ρίξουν κάνα καροτάκι....
Καλά γαμήσια σε όλους
Την Αντριάνα τη ξέρω κάνα 2χρονο (ας είναι καλά ο Πατέρας που μου τη γνώρισε)...
Οι φώτος που βλέπετε, δείχνουν τούμπανο, και αυτό ακριβώς είναι, ΣΚΥΛΙ του ΠΟΛΕΜΟΥ που (αρκετές φορές) γουστάρει να γαμιέται, και όταν η χημεία είναι σωστή, γίνεται ΠΟΡΝΟΝΤΙΒΑ
Στο πορτφόλιό της γουστάρει κάργα γκάγκινγκ, ασσφάκινγκ, φίστινγκ, τάπινγκ, γλύφτινγκ, κάμασούτραγκινγκ, και ΟΛΑ αυτά King Size
Γιά μένα είναι μιά από τις καλύτερες επαγγελματίες του χώρου, αξίζει το δωράκι της και βγάζει τρελά γούστα
Πολύ τυχεροί οι Αθηναίοι...
Καλά γαμήσια σε όλους
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
2 ώρες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Μιλαμε για σκουπα Hoover!
κάτι κάναμε και εμείς...