Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 5 10
Call-Girls
10188
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καλό παιδί η Τονια και φιλότιμο.
Ωραίο σώμα, ψηλή, μια χαρα... λιγο μικρό στήθος αλλα αυτο δεν ειναι πρόβλημα για εμενα.
Στο πρόσωπο η ομορφιά ειναι λιγο υποκειμενική. Εμενα δεν ειναι ο τύπος μου.
Συμμετοχή αξιοπρεπης, ειναι ευγενικό κορίτσι που θελει να δημιουργήσει καλό κλίμα και να ευχαριστήσει .
Ενα μείον για εμενα ειναι τα γενια "τριών ημερών" στην επίμαχη περιοχή και τα μη φτιαγμένα νύχια στα ποδια. Αυτο πουλάς στο κάτω -κάτω ... γυάλισε το λιγο.
Overall νομιζω θα την προτιμούσα για φιλενάδα να λέμε μαλακιες παρα για το σεξουαλικο κομμάτι.. Βέβαια αν μου καθότανε (όπως και μου έκατσε -με το κατάλληλο αντίτιμο βέβαια) δεν θα ελεγα οχι.
Υ.Γ.Το γραφειο μια χαρα και χωρις περιττά μυνηματα κλήσεις κλπ.
Ωραίο σώμα, ψηλή, μια χαρα... λιγο μικρό στήθος αλλα αυτο δεν ειναι πρόβλημα για εμενα.
Στο πρόσωπο η ομορφιά ειναι λιγο υποκειμενική. Εμενα δεν ειναι ο τύπος μου.
Συμμετοχή αξιοπρεπης, ειναι ευγενικό κορίτσι που θελει να δημιουργήσει καλό κλίμα και να ευχαριστήσει .
Ενα μείον για εμενα ειναι τα γενια "τριών ημερών" στην επίμαχη περιοχή και τα μη φτιαγμένα νύχια στα ποδια. Αυτο πουλάς στο κάτω -κάτω ... γυάλισε το λιγο.
Overall νομιζω θα την προτιμούσα για φιλενάδα να λέμε μαλακιες παρα για το σεξουαλικο κομμάτι.. Βέβαια αν μου καθότανε (όπως και μου έκατσε -με το κατάλληλο αντίτιμο βέβαια) δεν θα ελεγα οχι.
Υ.Γ.Το γραφειο μια χαρα και χωρις περιττά μυνηματα κλήσεις κλπ.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 09, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί