Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Με τη Μαρίνα όλα αυτά τα τρία τέσσερα χρόνια που την ξέρω, έχω βρεθεί πάνω από 10 με 15 φορές. Και όλες τέλειες. Πριν από καιρό λοιπόν μου είχε πει για μία φίλη της, την Αντιγόνη. Είχα διαβάσει κι εδώ αρκετά καλά λόγια για αυτό το δίδυμο και την τελευταία φορά που την είδα πριν πάω για διακοπές μου το είπε ξανά να τις πάρω μαζί. Οπότε σήμερα ήταν η χρυσή ευκαιρία.

Σκεφτόμουν από χτες... καινούρια δουλειά... καινούριο αμάξι. Με ποια να το γιορτάσω.. με τη Μαρίνα!!! Της στέλνω λοιπόν μηνυματάκι από χτες για δίωρο αλλά δυστυχώς μπορούσε μόνο για μία ώρα. Οπότε της λέω αν θες φέρε και τη φίλη σου. Μετά από λίγο στο κινητό, μου επιβεβαιώνει την παρτούζα. Πλέον με τη Μαρίνα εύκολη συνεννόηση, για αυτό και το 10 στο αντίστοιχο πεδίο. Αν δε σε ξέρει είναι όντως δύσκολο να την πετύχεις.

Στο γνωστό ξενοδοχείο των Ν.Π. λοιπόν κι αναμονή για τις κοπέλες. Και οι δύο στην ώρα τους. Περιγραφές λοιπόν. Μαρίνα. Ξανθιά, ψηλή, λεπτή, ηλικία κάπου στα 42 με 45. Στήθος τούμπανο, φτιαγμένο, άψογο. Σώμα απίστευτο, βάζει κάτω πολλές. Κωλαράκι μικρό και τσουπωτό. Χειλάρες και πρόσωπο λίγο σπασμένο αλλά και πάλι όμορφο. Είναι το μόνο που προδίδει την ηλικία της. Αντιγόνη. Κοκκινομάλλα, κάπου στο 1,70μ. όχι λεπτή όχι γεματούλα. Με πιασίματα σε μέση, κώλο. Στήθος φυσικό 2αράκι. Ηλικία λογικά καπου στα 40. Δε ρώτησα. Κι οι δύο κοπέλες κάτασπρη επιδερμίδα.

Ντύσιμο κόκκινα πορνοτάκουνα κι οι δύο. Η Μαρίνα κλασσικά με το φορεματάκι το κοντό της. Η Αντιγόνη κι αυτή φορεματάκι κι ένα σετ κόκκινα εσώρουχα από μέσα που μαζί με το ίδιο χρώμα μαλλί την κολάκευαν.

Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η Αντιγόνη που από τη στιγμή που μπήκε με έκανε να νοιώσω μία οικειότητα. Φιλική, χαμογελαστή, με δόση χιούμορ και ατάκες. Αρκετά ομιλιτική!

Ντουζάκι και ξεκίνημα με στοματικό από την Αντιγόνη μέχρι να έρθει και η Μαρίνα στο κρεβάτι. Πολύ καλό, άξια δασκάλα η Μαρίνα! Και φυσικά γλύψιμο σε όλη τη γύρω περιοχή. Όταν δε ήρθε και το μεγάλο αφεντικό, ξεκίνησαν μία διπλή πίπα η μία πούτσο η άλλη αρχίδια κι εναλλάξ! Καταπληκτικές! Γλύψιμο αρκετή ώρα όπου ο ένας έγλυφε τον άλλον σε 69 και διάφορες άλλες αριθμητικές με πραγματικό λεσβιακό από τα κορίτσια. Η μία γουστάρει την άλλη κι έχουν χημεία στο κρεβάτι κι αυτό φαίνεται. Και δε μιλάω για χαδάκια και φιλάκια. Μιλάω για γλωσσόφιλα, γλυφομούνια και πάει λεγοντας.

Ξεκίνημα με την Αντιγόνη πλάτη σε μένα καβάλα στο άλογο και τη Μαρίνα για αρχή να πλακώνει στα γλωσσόφιλα την Αντιγόνη και μετά να έρχεται πάνω μου να γλύψω. Συνέχεια με Αντιγόνη στα τέσσερα και να γλύφει τη Μαρίνα. Το τέλος του πρώτου γύρου μας βρήκε με την Αντιγόνη να έχει κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου και να τη γλύφω. Τη Μαρίνα να γλύφει εμένα και αφού τέλειωσα στο στόμα της Μαρίνας να της σκάσει γλωσσόφιλο να της δίνει τα χύσια και η Αντιγόνη να τα καταπίνει όλα!

Στο ενδιάμεσο μασαζάκι και κουβεντούλα με τις κοπέλες... Από ότι κατάλαβα η Μαρίνα μάλλον με έδωσε για γαμπρό στην Αντιγόνη αλλά δεν είμαι σίγουρος. Δεύτερο γύρο τον ξεκίνησαν μόνες τους με scissoring τις μουνάρες τους και τη Μαρίνα να γλύφει εμένα και συνέχεια με διπλή πίπα. Ακολούθησε ιεραποστολικό με Αντιγόνη και τη Μαρίνα να τη γλωσσοφιλιάζει στην άκρη του κρεβατιού και μετά τη Μαρίνα να έχει κάτσει πάνω στο πρόσωπό μου και να με χύνει και την Αντιγόνη να με γλύφει. Τέλειωμα όπως και στον Α γύρο. Στο στόμα της Μαρίνας και μετά τα μοιράστηκε με τη φίλη της!

Κατά τη διάρκεια του σεξ αρκετές φωνές κι από τις δύο. Σφαλιάρες από τη Μαρίνα στα κωλομέρια και δε συμμαζεύεται. Τσόντα κανονική!

Συμπερασματικά η καλύτερη παρτούζα που μπορεί να κάνει κανείς αυτή τη στιγμή. Νομίζω. Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με. Οι κοπέλες άψογες. Με τρομερή χημεία μεταξύ τους με τη Μαρίνα σε ρόλο αφεντικού και την Αντιγόνη σε ρόλο "ό,τι πουν ο πελάτης κι η Μαρίνα"! Έχουν τη λεσβία μέσα τους!

Μετά το πέρας της συνεδρίας λίγη κουβεντούλα και υπόσχεση για καινούρια παρτούζα σύντομα.

Πρωκτικό η Αντιγόνη κάνει και θα δοκιμαστεί σύντομα. Και σήμερα μου το πρότεινε. Για την ακρίβεια η Μαρίνα να γαμήσω την Αντιγόνη μιας κι αυτή κάνει κουμάντο στον κώλο της!

Κόστος 120 και οι δύο συν 23 το δωμάτιο. Καμία βιασύνη, έκατσαν και περισσότερο από την ώρα χωρίς να κοιτάνε ρολόι.

Και μία μίνι βαθμολογία για την Αντιγόνη.

Πρόσωπο 7
Σώμα 8
Συμπεριφορά 10
Διάθεση 10
Απόδοση τιμή 10

Επικοινωνία δεν βάζω γιατί η Μαρίνα το κανονίζει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
120€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, geny24, chris1955 και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2017
Εφοσον ειναι μουναρα με τελειο γαμηση οπως λετε ρε παιδια γιατι δεν βγαζει την ψευτικη φωτογραφια που εχει για προφιλ με μια real φωτο? Χμμμ;
N
Nik455
04 Σεπτεμβρίου, 2017
Αφού για να λέμε όλοι ότι είναι μουνάρα πάει να πει ότι πιθανότατα είναι, αφού θες να τη δεις γιατί δεν κανονίζει ραντεβού?
04 Σεπτεμβρίου, 2017
Ωραία ενημέρωση
04 Σεπτεμβρίου, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ισως δεν το εχει αναγκη....
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4