Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 59 10
Call-Girls
85243
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μια άλλη κοπέλα που φοριέται πολύ αυτή τη χρονιά είναι το Ευάκι. Διαβάζοντας όλα αυτά που γράφονταν για αυτήν μου γεννήθηκε η περιέργεια να την συναντήσω και εγώ. Αν και δεν μένω μόνιμα Αθήνα το Πάσχα έτυχε να διανυκτερεύσω στην Αθήνα και ευτυχώς γιατί κατάφερα να κανονίσω να βρεθώ με την Εύα! Ήμουνα το τελευταίο της ραντεβού και ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι ένιωσα σαν να ήμουν το πρώτο της ραντεβού! Μόλις άνοιξα την πόρτα είδα ένα γκομενάκι άνετο και αεράτο με ωραίο κωλαράκι! Η Εύα για τα δικά μου γούστα θεωρώ ότι είναι ένα … βρωμοθήλυκο και εξηγώ τι εννοώ! Στο κρεβάτι τα δίνει όλα. Την γαμάς αλλά και σε γαμά αν την αφήσεις να παίξει μπάλα. Βγάζει προστυχιά που σε κάνει να χύνεις ακατάπαυστα! Ίσως για αυτό την μια και μοναδική φορά που την είδα κατάφερε να με κάνει να χύσω 3 φορές σε μια 1 ώρα και 10λεπτά! Και υπόψη είμαι 41 όχι … 21!!! Το είδε σαν πρόκληση να με κάνει να χύσω και 3η φορά και τα κατάφερε! Επίσης δεν είναι στόκος, αν και πιστεύω μέσα από το forum και τις απαντήσεις που δίνει το καταλαβαίνει κάποιος εύκολα. Δείχνει και φαίνεται έξυπνο μουτράκι. Αν έδινε και κωλαράκι θα ήταν το τέλειο πακέτο αλλά ποιος είμαι εγώ που θα τις πω τι να κάνει με τον … πωπό της! Και έτσι μου κάνει και θα την ξανασυναντήσω. Θεωρώ ότι ο ντόρος που γίνεται για αυτήν εδώ μέσα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θεωρώ ότι δεν σε κοροϊδεύει και θα κοιτάξει να σου προσφέρει το μέγιστο που μπορεί. Εις το επανειδείν Ευάκι !
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
70€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα