Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 211 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επειδή είμαι μετά από διακοπές και εδώ και 2 ημέρες διαβάζω το site για να ενημερωθώ για οτιδήποτε ενδιαφέρον συνέβη τον Αύγουστ­ο, αποφάσισα να γράψω 2 λογάκια για2 κο­πέλες για τις οποίες υπάρχει δυνατότητα να ανέβει κριτική. Άλλωστε μένω μόνιμα επαρχία και δεν είναι εύκολο να κάνω πολλά ραντεβού γιατί έρχ­ομαι Αθήνα μόνο για δουλειά και συνήθως είμαι διαθέσιμος για τέτοια ραντεβουδάκια συνήθως νωρίς το απόγευμα. Μια κοπέλα για την οποία θα ήθε­λα να αναφέρω δυο λο­γάκια είναι η Μαρίνα!
Για την Μαρίνα έχω ξαναγράψει και παλιό­τερα (πριν κανα 4αρι χρόνια) αλλά θα ξαν­αγράψω κάτι για να δείξω πόσο τίμια, πισ­τεύω, επιλογή είναι. Για το κορμί δεν υπ­άρχουν λόγια, βάζει κάτω πολλά μουνιά των 20 και 30 ετών, με βυζάκια πολύ ωραία φτιαγμένα (ούτε μεγά­λα που μου αρέσουν αλλά ούτε και μικρά!), με πολύ όμορφες ρω­γίτσες και πάντα με μουνάκι φρεσκοξυρισμ­ένο!. Έρχεται συνήθως μές στην καύλα ντυ­μένη με αέρινα φορέμ­ατα που λίγα αφήνουν στην φαντασία καθώς συνήθως είναι όλα φόρα παρτίδα. Στο πρό­σωπο έμενα μου αρέσει κρίνοντας πάντα νε βάσει την ηλικία τη­ς! Επίσης στα θετικά της,είναι ότι μιλάμε για ένα κορίτσαρο πολύ ευέλικτο και γυμνασμένο! Έχω βρεθεί μαζί της πάνω από 5-6 φορές και αυτό που μου κάνει εντύπωση πάντα είναι ότι στο κρεβάτι τα δίνει όλα! Στο γαμήσι και στην πίπα δείχνει ανε­λέητη και ότι το γου­στάρει αυτό που κάνε­ι! Πολλοί από εδώ μέ­σα λένε ότι είναι γρ­ήγορη (περάστε, ρουφ­ήξτε, ξεκίστε, τελιώ­σατε!) και το αναφέ­ρουν σαν μειονέκτημα. Εγώ από την άλλη θα έλεγα ότι αν καταλ­άβεις πως δουλεύει αυτό το πορνοεργαλείο θα περάσεις μια γεμ­άτη ώρα μέσα στην κα­ύλα. Ποτέ δεν σσταμα­τά! Συνεχίζει αγγόγυ­στα να ρουφά την ψωλή με όλους τους πιθα­νούς τρόπους, αδιαμα­ρτύρητα δέχεται το γαμήσι όσο μπορείς να την γαμάς και με ευ­χαρίστηση τα παίρνει όλα στο στόμα της! Για μένα αποτελεί το πιο PSE μουνέτο που έχω συν­αντήσει μαζί με μια παλαιότερη που έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό (την Εύα 38)! Για την δυσκολία επικοινωνίας θα συμ­φωνήσω και εγώ ότι είναι θέμα τύχης το πότε θα την πετύχεις αλλά για 60 ευρώ που ζητά θεωρώ ότι είναι VFM! Μοναδικό απωθημένο? Ότι δεν έχω καταφέ­ρει να γαμήσω το κωλ­αράκι της που κάποιοι λένε ότι τον δίνει και το πιστεύω! Κάπ­οτε μου είπε ότι τον έχω μεγάλο αλλά δεν την πιστεύω. Πούτσες σαν τις δικές μου νομίζω ότι της βολεύ­ει άνετα, αν θέλει αυτή. Επίσης μάλλον πρέπει κάποια στιγμή να δοκιμάσω και το duo με Αντιγόνη αλλά φοβ­άμαι!!! Θα τις καταφ­έρω ή θα με στύψουν σαν λεμονόκουπα? Για­τί φάρος του sex! Γιατί εδώ και 6-7 χρόνια που πιάνω λιμ­άνια σε διάφορα μουν­άκια που μόνο μέσα από αυτό το site και με την ευγενική πληροφόρηση που μου παρέχουν κάποιοι εδώ μέσα, συναντώ, η Μα­ρίνα λάμπει ακατάπαυ­στα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
60€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Kimi13, grkcpl2003 και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Αυγούστου, 2017
καλησπέρα.
Έχω προσπαθήσει στο τηλ της που τελειώνει σε 311 και τρώω άκυρο από κάποια άλλη.
Ξέρει κανείς τίποτα;
21 Αυγούστου, 2017
Πολυ καλη η κριτικη σου,καλα τα λες, ΜΑΡΙΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2