Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 4 10
Call-Girls
16444
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Παρακινούμενος απο την προηγούμενη κριτικη και τις φωτο είπα να κανω τη δοκιμη,
Ο σώματοτυπος για τα δικα μου γούστα ηταν τραγικός. Μιλάμε για γιουβαρλάκι κανονικο. Η κοπελλα ειναι χοντρή με πόδια μπουκάλες και μικρό βυζι. Πρόσωπο μέτριο. Πίπα μέτρια. Ηρθε με λεοπαρδαλε στυλ σορτσάκι με το περιεχόμενο να ξεχυλαει.
Συμπεριφορά και,διάθεση πολυ καλη. Η τσιγαριλα αν και οχι έντονη υπήρξε ενοχλητική. Κριμα γιατι αν και 18 χρονο, η κυτταρίτιδα εχει κανει την εμφανιση της. Το μου καλο η σταςη στα 4 όπου απλώνεται η κωλαρα και φαίνεται η αντίθεση άσπρο μαύρο στη χαράδρα της απο το μαύρισμα. Για 130 δεν το συζητάω. Τρελλη ήττα. Οσοι θέλετε μοντέλε η σχετικα αδύνατες, μακριά.
Ειναι μονο για υπέρ Μπαμπάτσικα γούστα.
Ο σώματοτυπος για τα δικα μου γούστα ηταν τραγικός. Μιλάμε για γιουβαρλάκι κανονικο. Η κοπελλα ειναι χοντρή με πόδια μπουκάλες και μικρό βυζι. Πρόσωπο μέτριο. Πίπα μέτρια. Ηρθε με λεοπαρδαλε στυλ σορτσάκι με το περιεχόμενο να ξεχυλαει.
Συμπεριφορά και,διάθεση πολυ καλη. Η τσιγαριλα αν και οχι έντονη υπήρξε ενοχλητική. Κριμα γιατι αν και 18 χρονο, η κυτταρίτιδα εχει κανει την εμφανιση της. Το μου καλο η σταςη στα 4 όπου απλώνεται η κωλαρα και φαίνεται η αντίθεση άσπρο μαύρο στη χαράδρα της απο το μαύρισμα. Για 130 δεν το συζητάω. Τρελλη ήττα. Οσοι θέλετε μοντέλε η σχετικα αδύνατες, μακριά.
Ειναι μονο για υπέρ Μπαμπάτσικα γούστα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
αν δε σου αρεσουν οι κοντοχοντρες επρεπε να κλεισεις το σαιτ μετα τη 4η φωτο...