Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 4 10
Call-Girls
16421
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Μετά από στήσιμο που έφαγα από ανεξάρτητη είπα να μη φύγω άπρακτος και να δοκιμάσω την τύχη μου με το athens diva. Πήρα τηλέφωνο και εξυπηρετήθηκα άμεσα και μάλιστα με το καυλάκι που είχα βάλει στο μάτι. Σκάει μύτη η μικρή μετά από λίγο με ένα σορτσάκι που μετα βίας έκρυβε την κωλάρα-εργο τέχνης που διαθέτει και μου έγινε κάγκελο. 19 χρονών, με πολύ καυλίαρικο πρόσωπο και μάτια γεμάτα αθωότητα και καύλα μαζί. Μικρό βυζάκι αλλά πολύ καλοσχηματισμένο που θες να το γλύφεις με τις ώρες, μουνάκι όμορφο και τρυφερό αλλά η κωλάρα μάγκες είναι όλα τα λεφτά. Ντουζάκι και άμεση έναρξη προκαταρτικών. Ξάπλωσα αναπαυτικά στα μαξιλάρια και την έβλαα στα 4 να μου παίρνει πίπα. Το δωμάτιο είχε καθρέφτι στο ταβάνι και από τη μια έβλεπα το καυλίαρικο προσωπάκι της να με γλύφει με ευχαρίστηση και από τον καθρέφτη την κωλάρα! Παραδόξως η μικρή είναι πρωταθλήτρια στην πίπα. Παρόλο που ήθελα να της σκίσω το μουνάκι την άφησα να με τελείωσει με πίπα και δεν το μετάνιωσα. Πολύ ευγενική κοπέλα μου ζήτησε άδεια για να καπνίσει και γενικά φρόντιζε να περάσω καλά. Η λολυ είναι Ελληνίδα και γι αυτό το σόσιαλ στην ανάπαυλα είναι πολύ καλό. Αξίζει να μιλήσεις μαζί της και να της αφιερώσεις χρόνο. Είναι όμως τόσο καυλιάρα που δύσκολα δε σου σηκώνεται σε 5-10' γι αυτό η έναρξη του β' γύρου ήταν άμεση. Στήσιμο στα 4 άμεσα και με έκπληξη διαπίστωσα ότι παρόλο που το μουνάκι της έσταζε είναι στενό. Εκει τρελάθηκα και ξεκίνησε το σκίσιμο με μένα γαντζωμένο στην υπέροχη κωλάρα της. Η συμμετοχή πολύ πραγματική χωρίς υπερβολές. Όσο την άκουγα να βογκάει καύλωνα παραπάνω. Γυρίσαμε ιεραποστολικά και μετά την έβαλα να ξαπλώσει μπρούμυτα και χώθηκα ανάμεσα στα κωλομάγουλα για να βάλω τον πούτσο μου στο μουνάκι της. Εκει άντεξε γερό σφυροκόπημα η μικρή. Συνοψίζοντας, ήταν μια πολύ καλή συνάντηση και αν μου δωθεί η ευκαιρία θα την ξανατιμήσω σίγουρα την κοπέλα. Αυτά από μένα συναγωνιστές!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πρωκτικό
Όχι
Σχόλια