Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 2 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με την Σιμον εχω συναντηθεί ξανα.
Παρότι δεν εχει πολλες κριτικές, αρκετες φορες ηταν κλεισμενη μεχρι αργα, πραγμα που σημαινει ότι εχει τους πιστους της πελατες, πως αλλωστε να μην εχει μια τετοια παρουσια ακριβως όπως λεει και ο συνάδελφος από επανω, πιο πολύ σαν σταρ του σινεμά μοιαζει (Σκαρλετ Γιόχανσον, όμως σε πολυ καλυτερη εκδοση) που μπορει να ξεσηκωσει ένα ολοκληρο κλαμπ με την εισοδο της: δεν κανει για αγαπουληδες!
Προσωπο λοιπον πανέμορφο, ρωσικη βεβαια ομορφια, στηθος από τα καλυτερα που εχω δει, , ποπος με λιγα παραπανω κιλα που όμως δεν φαίνονται πολύ, λογου μακριων ποδιων!
Με εμενα η κοπελα είναι παντα γελαστη και γλυκια. Πιπα με αρκετη χρηση χεριου, σεξ GFE, τελειωνει και ευκολα, τι να πω στα τέσσερα μπροστα στον καθρεφτη με τα πολύ μακρια μαλλια της να χαιδευουν το στηθος της και με τις ματαρες να σε κοιταζουν δυσκολα βαστας να μην τελειώσεις αμεσως! Τελειωμα στο στομα μετα (20 Ευρω εξτρα) μια ερωτικη εικονα που μου ηρθε να φωτογραφησω!
Οσο ερχεται θα φροντιζω να την συναντάω τουλάχιστον μια φορα περισσοτερο λογω του πολύ ομοφου παρουσιαστικου της και του συμπαθητικού χαρακτήρα της. Στο σεξ σε συνηθυζει και είναι παντα λιγο καλυτερη από την προηγουμενη φορα, τωρα μου εκανε και πριβε Στριπ τιζ χωρις να ζητησω στους ρυθμουw του Κοσμος Ραδιο!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2017
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
140€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
270
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ThE, BerserkGuts, mick11 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού